2777
2789
عنوان

خانوما كيا زودرنجن يه لحظه بياين

175 بازدید | 16 پست

وقتي بهم حرفي بزنن حتي به شوخي خيلي ناراحت ميشم و گر ميگيريم نميدونم چيكار كنم اگه بريم خونه مادر شوهرم و ناراحتم كنن بعدش كلي جنگ با شوهرم دارم يا مثلا اگه كسي بهم حرفي بزنه كه حس كنم تيكه زده ازش متنفر ميشم نميدونم اخلاق من بده يا بقيه پررو هستن احساس سرخوردگي ميكنم گاهي ميگم شايد من آدم بدي هستم كه هركسي بهم حرفي ميزنه 😭😭 از بعد از زايمانم هم بدتر شدم كيا مثل من هستن چيكار بايد كنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز با یه مشاور مشورت کن 

چون همه که بد نمیکن پس شما حساس شدی 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

من دقیقا این حالتای تورو دارم ولی بعد از زایمانمو و مادر شدنم خیلی صبور و بهتر شدم ولی خب زودرنجم درکل مثل قبلا شاید ریشه تو بچگیمون داره و باهامون جوری برخورد کردن که زودرنج شدیم

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃
من دقیقا این حالتای تورو دارم ولی بعد از زایمانمو و مادر شدنم خیلی صبور و بهتر شدم ولی خب زودرنجم در ...

آره دقيقا من اگه بهم حرفي بزنن و ناراحت بشم تا چند روز از فكرش در نميام هركاري ميكنم بيخيال باشم نميشه گاهي سردرد شديد ميگيرم از فكر هرچي سعي ميكنم به رفتار بقيه فكر نكنم بازم نميشه

منم خیلی زود رنجم اما بی جنبه نیستم برا شوخی ناراحت نمیشم البته اگه طرف تو شوخی یه جیز جدی نپرونه زو ...

آره منم اگه تو قالب شوخي بهم تيكه بپرونن خيلي ناراحت ميشم و از طرف متنفر ميشم

بچه ها خانواده شوهرم اينطوري نيستن مخصوصا خواهر شوهرام هرچي هم بهشون بگي ناراحت نميشن كاش من مثل اونا بودم من اشكم دم مشكمه تا بهم حرفي بزنن بايد بشينم گريه كنم شوهرم ناراحت ميشه خيلي ميگه تو حساسي

خودتوبزن به بیخیالی وهر حرفی برات مهم نباشه خیلی حساسی خودتواذیت نکن  زندگیتم باشوهرت تلخ نکن ...

چطور بيخيال باشم؟نميتونم😞 چند وقته تو يه اكيپي هستم كه مجبورم يه نفر كه اصلا ازش خوشم نمياد و ببينم خيلي دختر پررو و گستاخيه هر حرفي رو به آدم ميزنه من واقعا به جا اينكه لذت ببرم كه تو كارم پيشرفت ميكنم همش حالم بده كه قراره اين و ببينم 😞