2777
2789
عنوان

لطفا اونایی که تازگی ها ای وی اف کردن یه دقه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 25 پست
مراکز دولتی تحت پوشش دانشگاه برای بار اول ivf فقط بخش تخمکگشی و انتقالش 85درصد تخفیف داره  ولی ...

یا خدا....ایشالا هر چی زودتر به مرادت برسی عزیز

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
منم شنیدم 7 یا 8 تومن میشه ولی نمیدونم با داروها انقدر میشه یا فقط انتقال جنین

قبل عید هزینه تمام شده در رویان میشد این مبلغ ولی احتمالا الان بیشتر هست

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم هزینه عمل نهایت دیگه تو گرونترین مرکزا تا 4 میلیون و 500 باشه  بقیش هزینه داروها و سونوها ...

مرسی از کمکتون.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
قبل عید هزینه تمام شده در رویان میشد این مبلغ ولی احتمالا الان بیشتر هست

😯😯😯😯😥😥😭😭😭

خانم هزینه عمل نهایت دیگه تو گرونترین مرکزا تا 4 میلیون و 500 باشه  بقیش هزینه داروها و سونوها ...

دقیقا ازمایشها خیلی هزینه بره ماه پیش شوهرم یه ازمایش داشت شد سیصد این ماه شنیدیم شده هفتصد 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
😯😯😯😯😥😥😭😭😭

نگران نباش چون به مرور پرداخت میشه زیاد متوجه نمیشی 

نگران نباش چون به مرور پرداخت میشه زیاد متوجه نمیشی 

میشه بصورت خلاصه توضیح بدی دقیقا چه اتفاقهایی افتاد؟؟

میشه بصورت خلاصه توضیح بدی دقیقا چه اتفاقهایی افتاد؟؟

برای من ؟

تو ازمایش قبل ازداوج فهمیدم شوهرم واریکسل دو طرف داره که شدید هم هست و اسپرمش صفر بود بعد یک سال و نیم ازرازدواجمون عمل کرد و شروع مراحل دمانیمون شد اول بخاطر اینکه خانوادم تهران هستن مرکز ابن سینا رفتیم خوب مراحل تشکیل پرونده رو طی کردیم برای iui گذینش شدیم و خوب با موفقیت نبود بعد مرکز رویان رفتم دوباره قصه از اول شروع شد و بعد بخاطر دلایلی الان یزد میرم شوهرم الان نرمال و سالمه ولی  هنوز درگیر ازمایشهای مختلف هستیم از ژنتیک کرفته با ..... 

زیاد دلنگران نباش شما با من و دیگران فرق دارید قصه خودتون رو دارید فقط مثبت نگر باش و پرتلاش ان شا الله به خواسته دلت میرسی

برای من ؟ تو ازمایش قبل ازداوج فهمیدم شوهرم واریکسل دو طرف داره که شدید هم هست و اسپرمش صفر بود بعد ...

ایشالا حل بشه من مراحل ای وی اف رو میخواستم بدوم که تو نی نی سایت گشتم تقریبا به جوابم رسیدم مرسی از شما

ایشالا حل بشه من مراحل ای وی اف رو میخواستم بدوم که تو نی نی سایت گشتم تقریبا به جوابم رسیدم مرسی از ...

بسته به مشکلتون یه سیکل گوتاه هست یه سیکل بلند و خوب باز بسته به سقط داشتن و نداشتن و فامیل بودن یا نبودن ازمایشها متفاوت میشه و خیلی از مراحل مربوط به مرکزی هست که میری و هنیطور اگر موردی تو تخمک و اسپرم باشه ممکنه به تخمک اهدایی یا اسپرم اهدایی یا جنین اهدایی نیاز هست