2777
2789
عنوان

خانوما بگید حق دارم یا الکی حساسم؟

570 بازدید | 55 پست

خانواده همسرم خوبن ازهمه نظر یعنی کاری ب کارم ندارن اهل دخالت و خاله زنک بازی و... هم نیستن

ولی یه مشکلی هست

مثلا امشب رفتن پارک به من نگفتن اصن

هرچند اگه میگفتن هم نمیتونستم برم

یا مثلا قرائت قران توخونشون بود من دانشگاه بودم بهم حتی تعارف نکردن بیا

هرچندبازم من نمیتونستم برم

حس میکنم براشون مهم نیستم

حق دارم ناراحت شم یا گله کنم پیش شوهرم؟؟

ما هنوز عقدیم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همسرم پیام داده جات خالی اومدیم پارک

جات واقعا خالیه

ولی قبل پارک رفتن نگفت بهم

حالا شااید من میخواستم برم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
عجله نکن. بذار بیشتر با خانواده شون آشنا بشی. برا اینکه ناراحت بشی زوده. 

دوساله عقدیم نزدیک عروسیمه

بهتر بود بگن نظرم اینه بهشون تو لفافه بگی چرا منو نگفتین ربطی هم به همسرتون نداره اونو قاطی نکنید خودتون با کسی که بیشتر باهاش راحتی بگید  در ضمن دوران عقد و بعد عقد هم فرقی نمیکنه دوست دخترش نیستید که شما رو قایم کنن گلم

الان همسرم پیام داده جات خالی اومدیم پارک جات واقعا خالیه ولی قبل پارک رفتن نگفت بهم حالا شااید م ...

فقط بگید اگه میگفتین می اومدم. جای خالیمم حس نمیشد.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
شوهرت باید بهت میگفت اونا وظیفه ای نداشتن

اخه مثلا شوهرم میگه من ک میدونستم تو نمیتونی بیای برااین نگفتم

حالا نمیدونم باحرفش میخواد کم محبتی اونا ب چشمم نیاد یا واقعا اصن حواسشون بهم نیس