2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بدونی که توازش چیزی بپرسی برات تعریف میکنه؟

بله 

همه چیزو میگه حتی ی بار مامانش شاکی شد ازش سوال میپرسم میگه زندگی شخصیمه 

ولی همه چیز ما رو به تو گفته ، تو همه چیزو میدونی  

دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان   
من درو باز میکنم شروع می‌کنه به ادا بازی در آوردن والا من کاری نمیکنم بوسم می‌کنه اذیتم می‌کنه و ازی ...

په شوهرمن چرابهم بی محلی میکنه .میگه حوصله ندارم وخیلی هم کم حرفه😤😢😢

بعضی وقتا که بحث میکنیم حرف نمی‌زنیم حتی سلامم نمی‌کنیم  بهم . ولی خوب باشیم همیشه سرخوش میاد خونه این کاراشو‌ دوست دارم

خب خودت سردی...یه کوچولو هیجان و ذوق اینقدر روی مردا اثر داره...مردا اگه بدونن یه خبری هست تو خونه و یکی دلش واسشون میتمه دیگه عمرا دیر بیان یا وقتی بیرونن از همسرشون غافل باشن

من امروز درو نیمه باز گذاشتم بالش گذاشتم بالای در. درو باز کرد بالش افتاد رو سرش. ازش فیلمم گرفتم. نیم ساعت میخندید 😁😁😁

ولی از شوخی گذشته ماشینشو که داره پارک میکنه آبمیوه براش میگیرم میاد بعد از انجام حرکات منشوری 😁 آبمیوه میدم بهش. بعد شروع میکنه سیر تا پیاز سرکارش رو توضیح میده بعد از من سوال میکنه چکار کردی کجا رفتی و اینا

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

بچه هارومیفرستم جلوبه باباسلام کنین خودمم میگم سلام خسته نباشی گاهی هم بوسش میکنم

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
یعنی بدونی که توازش چیزی بپرسی برات تعریف میکنه؟

شوهرمنم ازاتفاقای اون روزش تعریف میکنه من هم

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....