2777
2789
من اینو داشتم خیلی عاااالی بود ولی صورتم باهاش جوش میزد 😣😣😣😣

اره منم یه بار رفته بودم داروخونه خواستم دوباره اینو بخرم خانمه دعوام کرد گفت همینو استفاده میکنی جوش میزنی دیگه اخه پوست من چربه و این برای پوستای خشک مناسب بود . بعد به جاش بهم سبیوم هیدرا بیوردما رو داد فعلا راضی ام اما دوستان چند تا مرطوب کننده بهتر از این هم معرفی کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالم لب كيو وي راضي ام ازش حتما قبل از رژ لب بزنين ديگه نيازي به بوتاكس نيس😉

لاك ديور هم به سرعت خشك و خيلي راحت پاك ميشه ولي گرونه در عوض عاليه

موفق باشين خانماي شيك و زيبا

نه! به كفر من نترس، كافر نميشوم هرگز! چرا كه به نميدانم هاي خود ايمان دارم
بالم لب كيو وي راضي ام ازش حتما قبل از رژ لب بزنين ديگه نيازي به بوتاكس نيس😉 لاك ديور هم به سرعت خ ...

بازم ممنونم ازت خانم گل    ان شاالله شما هم موفق باشید . سر این بالم لب یه نفر هم گفت داری تبلیغ میکنی اما چند نفر هم بعد من از این بالم لب تعریف کردن و عکسشو گذاشتن و شما هم گفتی   .نمیفهمم واقعا چرا اینقدر زود قضاوت میکنن و ادمو ناراحت میکنن 

بازم ممنونم ازت خانم گل     ان شاالله شما هم موفق باشید . سر این بالم لب یه نفر هم گفت دا ...

اصلا ناراحت نشو منم واقعا متاسفم كاربري قبلي من بخاطر همين قضاوتا مسدود شد ديگه اينجا همه جور آدم هست آستانه تحملتو بايد ببري بالا😄😉

نه! به كفر من نترس، كافر نميشوم هرگز! چرا كه به نميدانم هاي خود ايمان دارم
اصلا ناراحت نشو منم واقعا متاسفم كاربري قبلي من بخاطر همين قضاوتا مسدود شد ديگه اينجا همه جور آدم هس ...

ولی  خوبه که باعث میشه به همه به یه دید نگاه نکنم و به قول شما اینطوری تحملمم بالا تر میره   

سلام عزیزم میبیلن زرده راحت پاک میشه ؟ برای چشم حساس هم خوبه ؟ اخه من هر موقع ریمل میزنم بعد چند ساع ...

سلام عزیزدلم میبلین زرده منم داشتم راستش به نظر من واسه چشم حساس خوب نیست. واسه من گاهی باعث آبریزش چشم میشد.ولی خیلی مژه هارو خوشگللل میکنه

پرایمر همینکه شما معرفی کردین خوبه واسه پوستم؟گلدن رز بود فک میکنم چنده قیمتش؟

آره گلم پرایمر بیشتر برای پوستای چرب مورد استفادست.پرایمر انواع برند ها  دارن. ولی من که پوستم مختلط رو به خشکه ؛از پرایمر مات گلدن رز خیلی راضیم . مهر پارسال ۳۵ گرفتم الان نمیدونم چقدره🤔. مادرم پوستش خیلی چربه و پرایمر فلورمار گرفت. که خیلی ازش راضی بود. قیمتش و مقدارش کمتر از گلدن رز هست.  

ولی  خوبه که باعث میشه به همه به یه دید نگاه نکنم و به قول شما اینطوری تحملمم بالا تر میره &nb ...

دقیییقا همینطوره . منم خیلی ناراحت شدم . واقعا نمیدونم چرا اینجور قضاوت های ناراحت کننده میکنن!! واقعا این طعنه ها خوشحالشون میکنه!! آدم تعجب میکنه از این حجم بی فکری بعضیا. فکرمیکنن خودشون عقل کل هستن و ماها... 😐😐😐 واقعا قصد مارو از وقت گذاشتن در این تاپیک متوجه نمیشن یا نمیییخوان که متوجه بشن. پس بیخیال.منم الان مثل شما فکرمیکنم.واقعا همه ی آدما مثل هم نیستن

ابرسان بنطرتون چی خوبه؟شما چی میزنید؟ فراموشی گرفتم گیج هم شدم خخخخ هرکسی یه چی معرفی میکنه

عزیزدلم من تا به حال چندتا کرم فاقد چربی و آبرسان استفاده کردم که برات معرفی میکنم. 😙😙😙😙😍😍

کرم آبرسان قوی سی گل ؛وااااااقعا ازش راضیم. اول برای دستم گرفته بودم. چون صورتم کاملا مستعد جوش هست خیلی با احتیاط کرم برای صورتم انتخاب میکنم. اینو به صورتم زدم. خیییلی سریع مثل آب جذب پوستم شد . کاملا راضیم چون اصلا جوش هم نزدم. 

آب رسان بیودرما ؛ برای دستم بی نظیر بود . فقط کافی بود یک بار در روز بزنم. پوست دستم نرم نرم میشد . در صورتیکه برای صورتم‌گرفته بودم. ولی خیلی باعث جوش زدن صورتم شد . اگه مستعد جوش زدن نیستید ؛این ابرسان عالیه

کرم مخصوص پوست چرب آردن  ؛که حالتش مثل آبرسان هست. آبکی و شل .کلاژن و ویتامین هم داره. من به صورتم زدم فکرمیکردم با این هم جوش بزنم ولی 😁😁 اصصصلا جوش نزدم. حالا جزو دوست داشتنی های من شده.

رنگيش اصلا نيست منم دنبالش گشتم پيدا نكردم، فقط هم راسن فاقد چربيشو بگير وگرنه معموليش خيلي چربه، دك ...

عهه. آخه دوس داشتم یه پوشش کم بده. پس همون هیدرو درمو میگیرم😕رنگی داره

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه