2777
2789

سلااااااام دوستان من از هر لوازمی که راضی بودم میگم و همچنین مشخصات پوست خودمو 

من پوستم مختلطه که خیلی زود پوستم چرب میشه اگه جلوی افتابم باشم که دیگه هیییچ . رنگ پوستم سبزس و به خاطر استفاده از محصولات ضد جوش بعضی قسمتا خیلی خشکه و پوست پوست میشه 

حالا بریم سراغ معرفی کرم هایی که استفاده کردم 

کرم ضد جوش اکتی پور که هم رنگ روشنشو دارم هم تیرشو که احساس میکنم رنگ روشنش خیلی قشنگ تر میشه رو پوست وای عاشق بوشم یعنی خیلی عالیه پوشانندگی خیلی بالایی نداره اما پوستو خیلی یکدست میکنه و اصلا باهاش جوش نزدم که هیچ جوشامم خیلی بهتر کرد ادم احساس میکنه چون کوچیکه شاید زود تموم شه اما داخلش کاملا پره و من یه دونشو یکسال و چند ماهه دارم و الان دیگه اخراشه تقریبا 

...

کرم بعدی

ضد افتاب فاقد چربی بی رنگ اریکه که من خیلی دوسش دارم چون وقتی میزنی خیلی سریع جذب پوست میشه و اصلا برق نمیفته و خیلی ممنونم از اون داروخونه ای که بهم معرفی کرد خخخ چون همیشه سر ضد افتاب کلی باید میگشتم که یکی خوبشو پیدا کنم و این دومین ضد افتاب خوبی بود که داشتم فقط تنها ایرادی که داره به نظرم اونم بوشه که البته چون روی این ضد افتاب اکتی پور میزنم دیگه اونم حس نمیشه و اصلا باعث جوش نمیشه 

و اینم اون یکی ضد افتابی که قبلا داشتم 

خیلی ضد افتاب خوبی بود نه برق مینداخت نه باعث جوش میشد اما به پوست من یکم نمیومد چون احساس میکردم منو یکم بیشتر از حالت عادی سفید میکنه و دومین نکتش این که چون پوستم گفتم بعضی جاها خیلی خشک بود پوست پوست میشد 

کرم مرطوب کننده برای پوست های چرب و جوش دار که خییلی دوسش دارم و باعث میشه صورت جوش نزنه فقط یه موضوعی که داره اینه که بعد اینکه میزنید یکم صورت برق میندازه که به نظرم اونایی که خیلی حساسن رو این موضوع شبا موقع خواب یا موقعی هایی که از خونه بیرون نمیرن بزنن . اما من احساس نمیکنم برقش خیلی زیاد باشه بازم بستگی به جنس پوست داره مثلا من حس میکردم بینیم خیلی چربه برای همین روی بینیم نمیزدم یا کم میزدم ولی واقعا برقش خیلی زیاد نیست .  و واقعا دوسش دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم سبیوم سرم بیودرما که برای از بین بردن جوشه و من عاشقشم چون مثلا اگه یه دونه جوش بزنم از این کرم استفاده میکنم که بی رنگه و مثل ژل هست میزنم روی همون جوشم یک روزه جوشمو قشنگ کوچیک میکنه و روز بعد به مرور خوب میشه و فقط روی جوشاتون بزنید روی پوست خودم که اصلا حساسیتی نداشتم و اصلا احساس سوزش نداشتم ولی بهتون توصیه میکنم وقتی خونه هستید و نمیخواید برید بیرون ازش استفاده کنید چون بعد اینکه خشک میشه یکم رنگش رو به سفیدی میزنه 

درموبای خیلی گرون شده فک کنم حدود ۱۲۰ یا بیشتر اکتی پورم شده ۱۰۰

منم استفاده میکردم قبلا ولی دیگه نمیصرفه و نمیخرم

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
بیشتر شبیه تبلیغه😒😒😒

گلم اینا نه برای منه نه برای بابای من . من نه سایتی معرفی کردم برای خرید و نه هیچی فقط گفتم محصولایی که خودم راضی بودمو بگم اینهمه هم براتون عکساشو گذاشتم که راحت تر باشید لطفا بی انصافی نکنید 

درموبای خیلی گرون شده فک کنم حدود ۱۲۰ یا بیشتر اکتی پورم شده ۱۰۰ منم استفاده میکردم قبلا ولی دیگه ن ...

وای واقعا ؟ اخه من دیگه درموبای استفاده نکردم بعد اریکه . اکتی پورمم داره تموم میشه میخواستم بخرم چه بد