2777
2789
عنوان

بچه ها قلبم کمک😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 41 پست
آره چن روزه سرفه میکنم  آخه ول نمیکنه  همیشه ميگرفت يه دقیقه الان 4 ساعت شده  خیلی ...

من از روز ١٠ بهمن ٩٥ اين درد صاحب مرده قلب و پشت شونم گرفت تا همين الان حتي يه ثانيه هم ول نميكنه ديگه دارم به خودكشي فكر ميكنم 

چون زندگي با درد وحشتناكه 

كاش فقط دود بود كل بدنم تو اب جوش و روغن داغ هست با گز گز كل بدن و سر عذاب الهي دارم تحمل ميكنم 

خيلي داغونم برام دعا كنيد بميرم 

واقعا مردن خلاصم ميكنه الان كه دارم مينويسم كل صورتم ميشه از گريه از شدت درد و ناراختي 

همه جا اوایل فک میکردم مشکل قلبی دارم ولی همه ی تستارو انجام دادم مطمئن شدم چیزیم نیس و واقعا از عصا ...

دکتر اعصاب به من گفت دردی که به همه جا بزنه از اعصاب هست.درد قلب میگن بدتره

الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با این علایم رفتم دکتر نوار قلب و همه چی خوب بود ولی مشکلم مال معده بود دکتر گفت فشار عصبی و استرس زیاد باعث ریفلکس شدید شده شربت معده داد گفت ۴ ق غ بخور . خوب شدم 

شعر من بی بال وپر نیست، از سر شوق تا ابتدای کنج لبت پر میکشد
من از روز ١٠ بهمن ٩٥ اين درد صاحب مرده قلب و پشت شونم گرفت تا همين الان حتي يه ثانيه هم ول نميكنه دي ...

عزیزم این فکر ها چیه میکنی یه اکو بده خیال خودت راحت کن.به احتمال زیاد برای شما از اعصاب هست.که میکی الان نزدیک به دوسآل هست دیگه .برآت آیه الکرسی میخونم دوستم انشالله  به حق فاطمه زهرا کاملا خوب بشی.فکر خیال اصلا نکن.غداهای با طبع سرد خیلی کم بخور 

الا بذکر الله تطمئن القلوب
عزیزم این فکر ها چیه میکنی یه اکو بده خیال خودت راحت کن.به احتمال زیاد برای شما از اعصاب هست.که میکی ...

من بالاي ٥٠ ميليون هزينه كردم 

من مشكل درد عَصّب دنده اَي دارم 

دو بار جراحي ار اف كردم ولي نتيجه نگرفتم 

فردا دوباره نوبت كلينيك درد دارم داغونم 

كفر نميگم ولي شاكي هستم چرا من اينم تو اين سن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دکتر اعصاب به من گفت دردی که به همه جا بزنه از اعصاب هست.درد قلب میگن بدتره

منظور ب همه جای قلبم مثلا پشت قلبم خوده قلبم تمام قفسه ی سینم دست چپم فکم حتی سمت چپ گردنمم درد میگیره

خدایا خودمو و نی نی مو سپردم دست خودت
من از روز ١٠ بهمن ٩٥ اين درد صاحب مرده قلب و پشت شونم گرفت تا همين الان حتي يه ثانيه هم ول نميكنه دي ...

خدای من چقد بد😞

عزيزم انشاا خوب ميشی 

چطوري شروع شد؟  

منم از صب گرفته ول نمیکنه

هیچ
من با این علایم رفتم دکتر نوار قلب و همه چی خوب بود ولی مشکلم مال معده بود دکتر گفت فشار عصبی و استر ...

پارسال مشکل معده داشتم ولی الان خوبم 

از دیروز با همسرم قهر بودم نميدونم استرس و.ناراحتی اينجوري شد

هیچ
خدای من چقد بد😞 عزيزم انشاا خوب ميشی  چطوري شروع شد؟   منم از صب گرفته ول نمیکنه

ايشالا شما كه تا فردا خوب شي 

برا من يه صبح الكي الكي فقط قلبم درد گرفت به خالت سوزشي داشت بعد پروپرانول خوردم خوب نشدم دو روز طول كشيد 

يه شب ديگه نفسام هم دردناك شد 

رفتم بيمارستان نوار قلب و عكس ريه و ازمايش خون همه اوكي بود 

گفتن از معده هست اندوسكوپي كردم اونم اوكي بود 

سونو كل شكم كردم اوكي بود 

گفتم عصبي هست ارامبخش خوردم ولي ول نكرد 

بعد از دو ماه درد هاي خنجري وحشتناك زِد به پشت شونم 

متخصص مغز و اعصاب 

كايروپركتيو و فيزيوترابي و طب سوزني و  تزريق كورتون هر كاري بگي كردم 

نشد كه نشد 

ديگه از مرداد ٩٦ سوزش شديد بدن انگار تو اب جوش و روغن داغ انداختنم با گز گز شديد دست و پا و بي حسي دست و پا هم اضافه شد آذر ٩٦ و فروردين ٩٧ عَصّب بلاك كردم 

آذر ماه كه انجام دادم ٥٠ در سد بهتر شده بودم دكتر گفت بيا كامل عَصّب رو بسوزون بذار دو سال از درد خلاص شي 

اَي خدا به روي كسي نيار روزي هزار بار از درد و سوزش ميميرم 

خدااااااااااااااااااابه روي كسي نيار 

خدا قسمت ميدم هيچ بنده اَي حتي خيلي گناهكار مستحق اين همه درد نيست 

خدايا يا منو شفا بده يا منو ببر 

من زندگي با درد نميخوام