پدرم فردا عمل داره دیسک گردنش رو میخواد عمل کنه.......... 8 سال پیش عمل قلب باز کرده و 2 ساله که قلبش باتری داره...... دکترا گفتن ریسک عملش بالاست و بیهوشی براش خوب نیست و از طرفی هم با این مشکلی که داره شبا از کمر درد و پا درد تا صبح ناله میکنه......... قسمتون میدم به حق ماه محرم و صفر که در پیشه با ذکر یه صلوات برای سلامتی پدرم دعا کنید. من تا فردا از دلشوره میمیرم.
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
امیدت به خدا باشه عزیزم پدرتو بسپار دست آقا ابالفضل برای روز تاسوعا نذر کن... اللهم صل علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آقا دلداه ات این روزها حال خوبی ندارد ...
لطفا نگاهش کن ...
خوب میداند رو سیاه ست
اما ، کجا رود ؟ وقتی ...
جز شما مهربانتر سراغ ندارد ...
کجا رود؟ کجا رود؟؟؟؟؟؟
یا امام رضا...
اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد حالت و عجیب میفهمم داغونممممممممممم به خاطر دردهایی که تو دلم هست ونمیتونم بگم میمیرم وقتی میبینم بابای نازم داره مثل شمع اب میشه امیدوارم پدر مهربونت خیلی خیلی زود حالشون خوب شه قابل باشم دعاشون میکنم
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی، وبهترین غزلِ توی دفترم باشی، تو آمدی وخدا خواست از همان اول، تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،
تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت
اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد
کیانا جون ان شالله که زودی میای و خبر سلامتی پدرتونو اعلام میکنی .