2777
2789

میره برای خانوادش از شرکت پول قرض میگیره...

خودمون درآمد مون ساده و معمولیه.

..

ولی برای خونوادش خیلی تلاش میکنه منم دوس داره بهم احترام میذاره ...ولی من از خواسته هام میزنم تا دو قرون پول جمع کنم بعد میفهمم از شرکت وام برداشته که بردارش رو ببره دکتر.

خود خانواده شوهرم وضعیتشون معمولیه ولی از شوهرم خیلی درخواست پول میکنن....شاید مقصر منم که یه بچه ندارم تا شوهرمم سرش گرم زندگی خودمون شه...باخودش میگه ما دونفریم دیگه خرجی نداریم

خدایا مرسی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم خیلی شده‌خرج خانوادش بکنه با اینکه خودمونم وضعمون خیلی خوب نیست و کلی قسط داریم،ولی چه میشه کرد نمیشه بهش بگم دوس ندارم خرجشون بکنی که؟ وقتی پدرشوهر مفت خورم خیلی وقتا بیکاره!

خدایا شکرت واسه همه چی❤
شوهر منم خیلی شده‌خرج خانوادش بکنه با اینکه خودمونم وضعمون خیلی خوب نیست و کلی قسط داریم،ولی چه میشه ...

چطور دلشون میاد؟؟؟مردم ازدواج میکنن میرن خونه ای ک پدر شوهر براشون میخره ما کلی زجر کشیدیم به اینجا رسیدیم اما چه فایده ....سیرمونی ندارن

خدایا مرسی....

یعنی خودشون پول دارن و از شوهرت درخواست میکنن یا اینکه ندارن؟

بعضیا به گرفتن پول و کمک زیاد از بچه هاشون عادت میکنن مثل خانواده همسر من که فقط یطرفه متوقعن و یه قدمم برای بچه هاشون کاری نمیکنن...

اگر نیازمند نیستن باید اینقدر برای همسرت مشعولیت مالی فراهم کنی تا از فکر بخشش بیخود دربیاد( به خودت برس برای زندگیت و خودت خرید کن، سفر برینو ... بچه هم اگر شرایطشو دارین گزبنه خوبیه) ولی اگر واقعا نیاز دارن بزار کمکشون کنه و زیاد حساس نشو. خودتو بزار جای همسرت.

شوهرمنم همینطوره

هرموقع میره خونه ننش پولش میده ماهی دوتومن سه تومن فقط پول میده بهش 

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢
یعنی خودشون پول دارن و از شوهرت درخواست میکنن یا اینکه ندارن؟ بعضیا به گرفتن پول و کمک زیاد از بچه ...

ممنونم ولی اونا خوبی هاشون یک طرفه اس...

هنوز دیدنی خونه ما رو که یکساله خریدیم ندادن...هزار بار هم اومدن سر سفره مون

خدایا مرسی....