2777
2789
عنوان

همسرم خیلی خانواده اش رو دوس داره.....

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 33 پست
یعنی خودشون پول دارن و از شوهرت درخواست میکنن یا اینکه ندارن؟ بعضیا به گرفتن پول و کمک زیاد از بچه ...

الان که دارین بچه دار میشین بهتر شده؟؟؟؟

وای شوهرمنم همینجوریه

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ولی اونا خوبی هاشون یک طرفه اس... هنوز دیدنی خونه ما رو که یکساله خریدیم ندادن...هزار بار هم ...

خب پس معلوم شد وضعیتت عین منه...

من خودم همه چی دارم و کار میکنم اما مدام به شوهرم لیست خرید میدم. بیشتر مواقع که بیرون میریم حتما یه چیزی برای خودم میخرم...

الانم که نی نی تو راه دارم هزارتا دستور میدم.... دیگه چیزی نمیمونه واسه بخشش عزیزم

شاعر میگه مثل خودشون باش تا کامروا باشی

چطور دلشون میاد؟؟؟مردم ازدواج میکنن میرن خونه ای ک پدر شوهر براشون میخره ما کلی زجر کش ...

هی والا چی بگم خواهر، من یکی که یه قرون کمکم از پدرشوهرم ندیدم، رعکس همش خرج تراشیدن برامون... ما زندگیمونو از زیر صفر شروع کردیم و بسختی تا اینجا اومدیم ولی بازم خداروشکر میکنم که شوهرم باعرضست و بفکر زندگیشه، اونم خیلی وابسته مادر و برادراشه، زندگیشو وقفشون کرده از نوجوونی... ولی وقتی میبینم که همش داره غصشونو میخوره و اگه بتونه بهشون کمک کنه دلش آرومتره واقعا به خودم اجازه نمیدم بهش بگم دوس دارم فقط واسه خودمون خرج کنی، اینجوری اونم حس میکنه من کنارشم و خیلی درکش میکنم

به نظر من تو هم عیچی به همسرت نگو، این خانوادشه که باید به خپدشون بیان و درخواست پول نکنن

خدایا شکرت واسه همه چی❤
خب پس معلوم شد وضعیتت عین منه... من خودم همه چی دارم و کار میکنم اما مدام به شوهرم لیست خرید میدم. ...

من که دلم میسوزه واسش خرج درست کنم ولی مادرشوهرم خییییلی ازش پول میگیره 

چکار کنم این دل لعنتیم براش نسوزه اخه

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢
شوهرمنم همینطوره هرموقع میره خونه ننش پولش میده ماهی دوتومن سه تومن فقط پول میده بهش 

مگه چقد درامد داره که دو سه تومن میده اونا 😐😅

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
خدا بهت صبر بده... تو هم مینگری فقط؟؟؟؟!

بخدا دلم خونه خیلی دعوا کردیم اوایل  ولی هیچوقت موفق نشدم میگه پول خودمه به تو چه 

الان دیگه کشیدم کنار.

اخه مادرش خیلی زرنگه  هرموقع شوهرمو میببنه ننه من غریبم بازی در میاره که من با بدبختی بچه هامو بزرگ کردم همش عذاب وجدان میندازه به جون شوهر ساده ی من اگه مریض بود میگفتم خرج دکتر میکنه دردم به دلم بود

خانواده شوهر من که دسته جمعی ( پدر و مادر و دوتا برادر و یه خواهر) از شهرستان میان و کم کم یک ماه میمونن و یک ریال خرج نمیکنن.

خیلی به ما فشار مالی میاد

خر که نیستن نفهمن گرونیه و ما دو تا کارمند معمولی با دوتا بچه جطور باید خرج اونا رو بدیم

شوهرم وقتی هستن مجبوره از همکاراش قرض کنه

جدیدا درخواست پول هم دارن

قبلنا میلیونی میگرفتن به عنوان قرض الان 200 بده 300 بده 

خورد خورد ماهی یه میلیون میگیرن

به خدا قسم که تو تمام این سالها یک ریال حتی یک ریال به ما کمک نکردن

اون خانمایی که خانواده شوهر خونه دراختیارتون میذارن و شما دوست ندارید برید اونجا ، قدر اون هانواده رو بدونید

خانواده شوهر من تو 15 سال زندگی یک ریال به ما کمک نکردن

حتی تولد بچه ها یا هر چیزی هم هزینه نکردن

وقتی به تولد و اثاث کشی و ... که میرسیم یه ماه سر و کلشون پیدا نمیشه بعدش میان سه ماه میمونن

من که ازشون راضی نیستم خدا هم راضی نباشه

من نمیگم کمک کنن ولی وقتی نمیکنن حداقل دست از سرما بردارن

من که دلم میسوزه واسش خرج درست کنم ولی مادرشوهرم خییییلی ازش پول میگیره  چکار کنم این دل لعنتی ...

خداینکرده وقتی تنبونش داشت دوتا میشد اونوقت همچی قشنگ دلت میاد.

ببخشید ها ولی خودتم بی جربزه ای بعد مینالی که شوهرم فلان و...

مردا همیشه باید برای یه جایی و یه نفری خرج کنن میفهمی . این جزء ذاتشونه ( نقل قول از روانشناس) حالا یا اونجا خونه تو و اون ادممم تو هستی یا تو نکنی ادمای دیگه زیادن...

چرا دلت تیاد؟؟؟ حقته عزیزم حقت