2777
2789
عنوان

کلاس خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 87 پست
اخی منم مثل شما تاحالا پشت چرخ نشستم هیچی بلد نیستم ولی مربیم حیلی حرفه ایه قبلا کارلشو دیدم 

خوشبحالتون...مربی ما تازه کاره...

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالتون...مربی ما تازه کاره...

خوب جایی میرفتی که خودش حرفه ای باشه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
از آموزشگاه و کل زمان وهزینه ومتد وکیفیت آموزش وآدرسش بگو 😄چه زیاد شد

اموزشگاه نیس تو ی کانون اموزش پرورش هست مربی میاد بعد متد رو نمیدونم حالا مولر و یا چیه کیفیتش بد نیس هزینشم 65تومن.12جلسه.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
خوب جایی میرفتی که خودش حرفه ای باشه

اخه اینجا راحت بودم گفتم فعلا برم دستم بیاد یکم بعد برم ی اموزشگاه خوب...

اخه اینجا راحت بودم گفتم فعلا برم دستم بیاد یکم بعد برم ی اموزشگاه خوب...

اوکی پس خودت انتخاب کردی ایشالا حرفه ای بشی خواهر😉😉

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
اوکی پس خودت انتخاب کردی ایشالا حرفه ای بشی خواهر😉😉

خخخخ ایشالا...ما یکی از اقواممون الان نزدیک ده ساله داره کلاس خیاطی میره بهترین اموزشگاه با بهترین مربی هنوووز لنگ میزنه نمیدونم چرا انقد خنگه..

[QUOTE=63968400]خانه فرهنگ منظورته؟کجا میری آدرسشو میگی[/QUOTE

من خود اصفهان نیستم عزیزم.فلاورجونم...کانون سبحان.

مولر

عزيزم يه تاپيكي زدي عفونت سبز داشتي واسه چن ماه پيش 

چطور شدي؟؟ خوب شدي؟؟ دكتر چي بهت داد؟؟

منم چن ساله علايمم مثه شماس ،ترشح سبز دارم با زير شكمم درد ميكنه 

خيلي دكتر و دوا و پماد و كاري خونكي انجام دادم ولي اصلا خوب نشدم

خسته شدم ،خيلي ناراحتم

توي اون تاپيكت نتونستم پست بزارم چون قفل بود اومدم اخرين تاپيك 

خدا كنه بياي سايت و ببيني 

منتظر جوابتم عزيزم 

با چي خوب شدي؟؟ الا ترشحاتت چجوريه 

عزيزم يه تاپيكي زدي عفونت سبز داشتي واسه چن ماه پيش  چطور شدي؟؟ خوب شدي؟؟ دكتر چي بهت داد؟؟ م ...

سلام گلم والا من تو بتادین و آب نشستم و تو سرکه سیب و آب من عفونت نداشتم نافم عفونت کرده بود ترشحات داخلیم برای اون بود که خوب شدم

سلام گلم والا من تو بتادین و آب نشستم و تو سرکه سیب و آب من عفونت نداشتم نافم عفونت کرده بود ترشحات ...

اااا يعني ربط داره بهم؟؟؟ از كجا فهميدي مشكل از نافت هست؟؟؟

بعني نافت كه خوب شد ترشحاتت رفت؟؟

چيكار كردي عفونت نافت خوب شد؟؟

نكه برا منم از ناف باشه🙄☹️😞😞😞

سلام من یه سایت پارچه  میشناسم تو این اوضاع اقتصادی  قیمتای پارچه اش برای افراد مبتدی خیلی مناسب  هم کانال دارن هم معتبر و پارچه رو میفرستن اسم سایت چیتلندیه سر بهش بزن کاراشونم قیمت مناسب به سراسر ایران ارسال داره تازه لوازم خرازی ام دارن