2777
2789
عنوان

چه بلایی سرمون میارن 😑

290 بازدید | 23 پست

سلام به همگی 

ما خودمون تو گرما زندگی میکنیم ولی خدا خوشش میاد هرروز و تو این ساعت برقا رو قطع میکنن؟؟

چه بلایی دارن سرمون میارن اخه هم از برق هم از آب ؟؟ چقد تحمل کنی اخه چرا اینجا روز به روز بدتر میشه خسته شدم واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه...تازه امروز خانه بهداشت بودم یه خانومه هی میگفت بچه بیارید تا نسل شیعه زیاد بشه.

میخاستم با خاک یکسانش کنم.

آخه تو این وضع ما خودمونم آرزوی مرگ میکنیم بعد بچه بیاریم بدبختش کنیم که چی بشه.

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک
اه...تازه امروز خانه بهداشت بودم یه خانومه هی میگفت بچه بیارید تا نسل شیعه زیاد بشه. میخاستم با خاک ...

دهنشو جر ندادی؟

۳۵هفتگی اومدم بغل مامانم،چون پسر عجولی هستم و دوس داشتم زودتر مامانمو ببینم😊
اه...تازه امروز خانه بهداشت بودم یه خانومه هی میگفت بچه بیارید تا نسل شیعه زیاد بشه. میخاستم با خاک ...

ازون مذهبی های متحجر بی مغز بوده هههههه

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
دقیقا میذارن تو اوج گرما قطع میکنن دیروز برق ما از ساعت 1  رفت تا 3

وااااای نگوووو ههههه...واس ما از ۱۲ و نیم ظهر رفته

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس

منم بیرون کار داشتم،هرجا میرفتم برق نبود،برق خودمونم ساعت ۲تا ۴میره،آبمون هم ۴روز یباره😁😁😁😁😁،خیلی شرایط زیباییه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

۳۵هفتگی اومدم بغل مامانم،چون پسر عجولی هستم و دوس داشتم زودتر مامانمو ببینم😊

من همش استرس دارم برق یا اب بره جالا برق هیچی ولی بی ابی با بچه کوچیک سخته واقعا پسرمم گرماییه شدید دیروز هرکاری کردم.نخوابید تا برق اومد کولرو روشن.کردم خنکش شد خوابید

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...