2777
2789
عنوان

در ماه چقدر از شوهرتون پول میگیرید

2946 بازدید | 33 پست

؟؟؟

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماهيانه نميگيرم چون هر ماه ي اندازه خرج نميمنم ولي خوب يسري لباس كلاس زبان ترميم ناخن كلا ...

تقریبا چقدر میشه در ماه

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
بستگی به درامد شوهرت داره الان قشرمرفه میان میگن ماهی ۵به بالا از همسرامون میگیریم

میانگینش رو میخواستم بدونم الان اکثرا حقوق ۱ تا ۱/۵ دارن

تقریبا چقدر میشه در ماه

لبلس اصلا ثابت نيست ولي چون لاغر شدم ذوق دارم زياد لبلس ميخرم مخصوصا مانتو

زبانم ٢٥٧

رقصم ماعي ٨٠

باشگاه ٢٢٠

بيرون با دوستامم هفته ايي يبار بستگي داره كافه بريم يا ناهار حدود ٢٠-٣٠ هر دفعه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
پول نمیگیرم 

خودش برات خرج میکنه؟؟

لبلس اصلا ثابت نيست ولي چون لاغر شدم ذوق دارم زياد لبلس ميخرم مخصوصا مانتو زبانم ٢٥٧ رقصم ماعي ٨٠ ...

همسرت اقازادس😃😃😉😉😉😉😉

خودش برات خرج میکنه؟؟

نه عزیزم خودم سرکار میرم واسه کارهای شخصی خودم استفاده میکنم حقوقم رو .خرج  بچه رو گاهی من میدم گاهی اون تقریبا نصف نصف 

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!