2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جنسیت توسونو ان تی مشخص میشه؟؟؟؟

معمولا تو سه ماهه اول نه چون هنوز اعضای بدن کانل رشد نکرده

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..
معمولا تو سه ماهه اول نه چون هنوز اعضای بدن کانل رشد نکرده

آخه موقع سونو بچه اولم دکتر بااطمینان گفت پسره همونم شد

الان جای دیگه ای میرم دکتر گفت احتمال تتعیین جنسیت ضعیفه یعنی دستگاهشون ضعیفتره؟؟

آخه موقع سونو بچه اولم دکتر بااطمینان گفت پسره همونم شد الان جای دیگه ای میرم دکتر گفت احتمال تتعیی ...

برای منم بچه اولم گفت پسره تو سونو اول اما دومی رو گفت مشخص نیس کلا خیلی کم پیش میاد تو سونو اول تعینن جنسیت بگن 

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..

الانم منتظرم همون ۱۸ هفته برم که مطمئنا مشخص میشه چون زیاد هم بدی سونو برا جنین خوب نیس

ربطی به دستگاه نداره

الانم منتظرم همون ۱۸ هفته برم که مطمئنا مشخص میشه چون زیاد هم بدی سونو برا جنین خوب نیس

سونو Nt باید حتما تو هفته یازده تا سیزده بری این واسه تعیین جنسیت نیست برای اینه که ببینن خدایی نکرده بچه مشکل ژنتیک نداشته باشه یه آزمایش خونم داره سونو دوم میفته هفته ۱۸