2777
2789
عنوان

خاهش میکنم یک لحظه ببینید این بی بی چک غلطه؟خرابه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 30 پست
اشکال نداره در اولین فرصت بگیر خیالت راحت شه. با دوتا بچه کوچیک دوس داری منفی باشه یا مثبت 😀😀😀

ای شیطون اذیت نکن توبودی میخاستی منفی باشه یامثبت😂

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای شیطون اذیت نکن توبودی میخاستی منفی باشه یامثبت😂

من که یه پسر چهارماهه دارم انقد انقد انقد شیطونی میکنه فعلا تا هفت هشت سال قصد بچه ندارم  😉😉

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.
من که یه پسر چهارماهه دارم انقد انقد انقد شیطونی میکنه فعلا تا هفت هشت سال قصد بچه ندارم  😉😉

خیلییی مراقب باش عزیزم

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

خداحفظش کنه بررات عزیزدلم♥️♥️♥️😍

استارتر بچه هات دخترن یا پسر 

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

هاله داره. بارداری. مبارکه

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
هاله داره. بارداری. مبارکه

نه هزیزم هاله نداره  فقط خط پشت سی افتاده نمیدونم بی بی چک خرابه یامیشه به جوابش اعتماد کرد ممنون

[QUOTE=63955327]نه هزیزم هاله نداره  فقط خط پشت سی افتاده نمیدونم بی بی چک خرابه یامیشه به جوابش اعتماد کرد ممن ...[/QU

عزیزم اونکه خط دقیقا روبروی c نیست که تو بیشتر بی بی چکا همینه. معلومه اولین باره بی بی چک میزاری ها؟؟؟ من میگم یه هاله جلو t هم هست نیست؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
مه عزیزم منظورم اینه که خط پشت سی افتادخ زیرش نیفتاده ،خرابه بی بی چک؟

به محل خط پررنگه کار نداشته باش. نباید که حتما جلوی سی باشه. فقط ببین خط دومی هست یانه

به محل خط پررنگه کار نداشته باش. نباید که حتما جلوی سی باشه. فقط ببین خط دومی هست یانه

نه گلم خطدوم نیس حتی کمرنگ من توپسرم هاله کمرنگ بودیدونه خط پررنگ اماتواین فقط یدونه خط پررنگ پشت سی هست 

یدونه پسر یدونه دختر

مواظب باش دیگه ،تو این وضعیت دو تا بچه یعنی بیست تا😞

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

چند روزه پاکی؟

منم 57 روز پاک بودم داشتم میمردم از استرس 

بی بی زدم مثله شما شد یه خط بین سی و تی بود 

بدوبدو رفتم ازمایش منفی بود رفتم سونو گفت کیست های ریزی داری امپول داد پریود شدم

داشتم میمردم منم یه پسر یه دختر دارم پسرم 16 ماهشه خدا همین دوتارو برامون صحیح و سالم حفظ کنه و سومیه ما رو بده به اون منتظراش  

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .