2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین

2063 بازدید | 36 پست

سلام دوستان عزیز..

من هنوز باردار نیستم ولی خیلی خیلی خیلی بچه دوس دارم ولی به شدت از درد زایمان میترسم و اصلا طاقت درد رو ندارم از کسانی ک تجربه دارند خواهش میکنم راهنماییم کنید کدوم روش درد کمتری داره طبیعی یا سزارین؟  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه از درد زایمان میترسی سزارین بهتره 

چون واقعا درد میکشی دردشم در ناحیه کمرته

اما اگه طاقت داری طبیعی 

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
اگه از درد زایمان میترسی سزارین بهتره  چون واقعا درد میکشی دردشم در ناحیه کمرته اما اگه طاقت ...

۹۰ درصد اونایی که یکی طبیعی آوردن یکی سزارین ، پرسیدم گفتن طبیعی بهتر بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

واي طبيعي خيلي بده

تا حالا ديدي يه دكتر زنان خودش طبيعي بياره

يا خانوادش رو بذاره؟

طبيعي بياري چندسال ديگه بايد بري واسه عوارض اون شكمت رو دوبرابر سزارين باز كني كه رحم و مثانه و ... رو رديف كني

حين زايمان ديسكت ميزنه بيرون

خلاصه داغون ميشي داغون

زندگي قشنگه وقتي كنارمي
۹۰ درصد اونایی که یکی طبیعی آوردن یکی سزارین ، پرسیدم گفتن طبیعی بهتر بود.

من خودم طبیعی بودم با درد شدید اما راصیم واگر خدا دوباره قسمتم کنه حتما طبیعی انتخاب میکنم

چون ۴ تا زن داداشم سزا کردن هیچکدوم راضی نبودن و میکفتن کاش طبیعی بودیم.

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

بی شک طبیعی درسته دردش بیشتره اما هر چی باشه از جراحی خیلی بهتره

واینکه اینم در نظر بگیرین که طبیعی محدودیتی نداره برای بارداری 

ولی سزارین تعداش محدوده 

انشالله که تن همه بچه ها سالم باشه ولی اگه یه بچه از دنیا بره بعده سز خیلی سخته هم اینکه زود نباید دوباره باردار بشی و هم اینکه بچه کم تری میتونی داشته باشی

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
منم زایمان اولمه اما اصلا از طبیعی خوشم نمیاد دوستم طبیعی زایمان کرد از چهار جهت اصلی جر خورد دو م ...

عصبش هم اسيب ديده بنده خدا؟

بي اختياري كرفته؟

زندگي قشنگه وقتي كنارمي
بی شک طبیعی درسته دردش بیشتره اما هر چی باشه از جراحی خیلی بهتره واینکه اینم در نظر بگیرین که طبیعی ...

مگه اينجا اروباست كه امكانات بدن به بچه ادم ٤تا بياره

اينجا ايرانه

فقير ترين كشور دنيا😔😔😔😔😔

زندگي قشنگه وقتي كنارمي

کلا زایمان درد داره ولی سزارین خیلی بهتره

ازهرنظر ک فکرشو بکنی من پیش دکتر میرفتم خیلی وقت ها واسه عمل زیبایی میومدن چون زایمان طبیعی داشتن

ولی پیش یه دکتر حسابی برو چون فامیلامون واسه زایمانش رفته بود یه بیمارستانی ک به خاطر بیمشون رایگان انجام میشد بعد هنوز بی حس نشده بود ک شکمشو پاره میکردن میگفت هرچی گفتم من کامل بی حس نشدم درد دارم اونا میگفتن خودتو لوس نکن

برخی از افراد جسم تو را نوازش می کنند،                               ولی برخی دیگرجانت را...
مگه اينجا اروباست كه امكانات بدن به بچه ادم ٤تا بياره اينجا ايرانه فقير ترين كشور دنيا😔😔😔😔😔

عزیزم اگه یکی بچش فوت کرد چی ؟

و دلش ۳ تا بچه خواست چی؟

فقط ۲ تا میتونه داشته باشه 

اونم اگه باز اتفاق بدی نیافته

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓