2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست داشتم 23 سالگی ازدواج کنم یه 3 سالی بدون بچه بگردم مسافرت برم بعد بچه بیارم اما چون دیر ازداج کردم مجبور شدم زود بچه بیارم

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
حالا الان از زندگیت راضی هستی ؟ منظور زود ازدواج کردی از شوهرت راضی هستی همونیه که میخای

هعی شکر خدا خوبه ازش راضیم بچی حورایی دوس پسرمه ک باهاش اردواج کردم..دوستم عصر میام حرف میزنیم وقت دکتر دارم بیمارستان باید برم...راسی منم خیلی دلم میخاد دومیو بیارم ولی نمیشه سما خیلی طول کشید دومی بدنیا بیاریت؟

منوعشق درکنارهم   

سلام بر زنجاني هاي عزيز

يه دكتر متخصص زنان مي خوام كه سرش خلوت باشه... اصلا معروف نباشه... چون حوصله نشستن بيخودي تو مطب را ندارم.

تو اتاقشم، گله اي آدما رو راه نده

فقط در حد متخصص بودن كفايت مي كنه.

براي زياد شدن خونريزي پريوديم مي خوام برم پيشش. ضمنا چند روزه خارش شديد واژن گرفتم.

لطفا اسم دكتر و اگر دارين شماره مطبش را هم بدين.

ممنونم