2777
2789

سلاااام. من ی دوست قشنگ و باکلاس دارم که باغ فیض اسلامشهر زندگی میکنه (دقیق توضیح دادم)🤣🤣

رابطه اش با همسرش خوبه .ولی چند روزه میگه ی جوری شده .زیادی مهربونی میکنه. و... 

میگه بهش شک دارم .گفتم والا من خداروشکر خیانت ندیدم .نمیتونم کمک کنم.ولی الکی شک داری .ولی  کثافت مثل سگ ی حس ششم قوی داره که حرف نداره .میگه با اون حس میکنم 🤣🤣🤣

الان شما بگید نشونه های ی مرد خائن چیه ؟🤔🤔🤔😥

ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣

خائن از نزدیک ندیدم نمیدونم😊

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خائن از نزدیک ندیدم نمیدونم😊

من توی فامیل همسرم و خودم زیاد دیدم .ولی خدارو شکر همسرم اهلش نیست .واقعا نمیدونم چه کمکی بهش بکنم .میگه روانی شدم .آرامش ندارم .😐

وقتی کسی گندی میزنه یهو مهربون میشه ک طرفش کوچکترین شکی نکنه 😒

مرده شووووور هرچی مردوزن خیانتکاره ببرن 😑آمیییین 

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!پسرم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
اولین نشونه اش گوشی ندادن دست همسر یا گوشی مخفی داشتنه خخخ

من شرهرم گوشيش به جونش بستست دست كسي نميده  

ولي يكي دوبار تونستم چك كنم قبلا(الان سر ب راه شدم از اين كارا نميكنم)هيچي نبود

فقط شوخياي مردونه با همكاراش اونم خيلي خفن نبود  

بهش بگو تا به چشم خودت ندیدی خیالبافی نکن. ولی اگه خدایی نکرده دیدی تصمیم جدی برای زندگیت بگیر

من همیشه میزنم به خنده و شوخی. حتی گفت شوهرم دیروز یکی دو ساعت دیر اومد خونه.به خنده گفتم خونه ما بود 🤣 بیچاره زد زیر گریه .گفت اره منو مسخره کن بخند 😐😐😐

نه بابا مردا انقدر پرو شدن که همچیو واضح میگن دیگه مثل قبل نیست!یکی از فامیلای نزدیک ما با منشی ریخته روهم از او جالبتر خانومش غر میزنه به جونش فلان بهمان...گوشی میده دست منشی میگه زنم راجع به تو اینارو گفته!!اونم هرچی از دهنش در میاد پیش مرده به زنش میگه😣

هیچ چیز مطلق نیست منم نسبی گفتم

اخه گوشی شوهرش توی خونه روی اپن آشپزخونه اس و رمزش رو دوستم میدونه 😐