2777
2789
عنوان

نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 51 پست
اول باره میشنوم😐 دیگه تموم کاری کردی اینطور شم از این ببعد😂 من ب شدت تلقینی ام😆

خودم اهل همین استانم 

منو نیگا

عای ام مهربون

دست و دلباز 

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باره میشنوم😐 دیگه تموم کاری کردی اینطور شم از این ببعد😂 من ب شدت تلقینی ام😆

وا 

پس بیا من بهت تلقین کنم که ادمای خوبین دوتاهم دختر دادیم بهشون

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

چرا مگه بنده خداا ها چشونه ؟؟من اولین باره میشنوم .هر کس گفته چرت گفته .

آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...
من یاد مظلومیت بچه ها و زن هاشون میافتم که تو بدترین خونه ها و اب و هوا زندگی میکنن. کاش یکی به فکرش ...

والا ماکه تو بدترین خونه ها نیستیم اینا رو از کجا میشنوین

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗

اصلا وقتی میگی سیستان و زابل هیچ حس خاصی بهم دست نمیده نه بد نه خوب

چون تا حالا اصلا هیچ برخوردی با مردمش نداشتم و تا حالا اصلا نرفتم😕عکساشم ندیدم 

اصلا نمیدونم چه جور جائیه😁

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خودم اهل همین استانم  منو نیگا عای ام مهربون دست و دلباز

من تو رو دوست😗😗😗داری دویست سیصد تومن کارت به کارت کنی واسم دست و دل باز😶😶😂😂😂😂😘

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من فقط میترسم ازشون نمیدونم چرا

وا الان از من میترسی چرا. اینجوری فکر میکنید. اخه ماهم انسانیم مثل شما 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗
ن عزیزم اتفاقا من خیلی براشون اذیتم ک دولت هم زیاد براشون اهمیتی قائل نیس هرچند برا ما خوزستانیا ک ه ...

وای خوزستانو که نگو جیگرم کباب شد این چند وقتع سر همین چیزا خیلی وقته اخبار گوش نمیدم. شما هنوزم گاز کشی ندارین؟