2777
2789

من نزدیم هفت ماهه که مرتب ال دی میخوردم اماچون قبلا بارداری ناخاسته داشتم ازترسم از ک ا ن دم هم استفاده میکردیم 

بعدمن یشب شک داشتم که قرصموخوردم یانه (همش فک میکردم که خوردمو الکی شک دارم😢)دوروز بعدش هم رابطه داشتیم که کا ن دم کوفتی پاره شد دقیقا یک شب قبل از تخمک گذاریم من هفت ماه کاند وم پاره نشد این یبار که قرص کوفتی رو شک داشتم پاره شد 

امروز باید پریود میشدم نشدم چون قرص میخورم منظمه صددرصد بایدددد امروز میشدم که نشدم کوچکترین علامتی بارداریهم ندارم 

بادوتابچه الان چکارکنم کارم شده همش گریههههه دوتابچه کوچیک دارم 

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيبي چك استفاده كن

وای تاصب ک دیونه میشم ازگریه خابم نمیبرد الان یکم اروم شدم 

کسی تجربه نداره؟یعنی صددرصد حاملم؟

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

والا حالا ی روز صبر کن حالا ایندفه ک قرص و شک داشتی و کاندومم پاره شده پریودتت با ۲۰روز تاخیر میاد من ک اینطوریم همه چی دست به دست هم میده برای سکته دادنم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

عزیزم استرس خودش پریودی رو عقب میندازه چند روز صبر کن دیر نمیشه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
عزیزم استرست اینقد بالاست وازکتومی کنین

قبول نمیکنه الانو چکارکنم😢

ببخشید اشتبانوشتم اونجاشو کوچکترین علامت پریودهم ندارم

منم مثل تو بچه نمیخواستم

بچم کوچیکه

جلوگیریم طبیعیه پریم‌عقب افتاد

تمام‌علایم‌بارداری رو داشتم حتی بی بی هم‌دوبار مثبت شد

خ‌ناراحت شدم

اما از منفی شد و الانم‌پریم

نگرااان‌نباش