2777
2789

با سلام.دهترم سه ماهشه.روزای قبل روزی سه بار دفع داشت! سه روزه شکمش اصلا کار نکرده چکار کنم؟؟؟نگرانشم

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نینیم اینجوری شد چند بار یه تیکه کره داخل مقعدش میکنم البته از این کره پاستوریزه کارخونه.خودمم الو بخارا زیاد خوردم بادمجونم ملینه خوبه

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
شیر خودتو میدی یا شیر خشک

هر دو رو بهش میدم.البته دو روز قبل بیشتر شیر خشک دادمش.دختر رفلاکس داره شیر خشک ببلاک آی ار بعنوان کمکی بهش میدادم

دکتر دخترم میگه تا ۶ روزم مهم نیست ولی من گوش نمیدادم معقدشو با گوش پاک کن چرب کن بزار تحریک شه اگر نکرد من خودم شیاف گلیسیرینه کودکو ۴ قسمت میکردم یه قسمتو با دستم نرم میکردم یه کم و میزاشتم

دکتر دخترم میگه تا ۶ روزم مهم نیست ولی من گوش نمیدادم معقدشو با گوش پاک کن چرب کن بزار تحریک شه اگر ...

ز گوش پاک کنم استفاده کردم بازم تاثیری نداشت😭😭😭