2777
2789

من خوندم که باید بعد رابطه جنسی خودمونو خوب بشوریم..اگه اینکارو بکنیم ایا از عفونت در امان میمونیم...میدونین بچه ها تا ادم مجرده راحته..از وقتی که ازدواج میکنه عفونت هاش هم زود به زود میشه

بعد رابطه حتما دستشویی کن

ژل بانوان خوبه

ولی اگه زباد ژل بزنی یا زیاد خودتو با شوینده ها بشوری قارچ میزنی

متعادل خوبه

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

اول یه دکتر برو معاینه بشی ببینه عفونتت از چه نوعیه. بعد لباس زیر تا میتونی نپوش اگه پوشیدی فقط نخی با پودر صابون بشور وبا نورمستقیم خورشید خشکشون کن.اگه نبود حتما اتو کن. هم خودت وهم همسرت قبل از رابطه مثانه رو کامل تخلیه کنید وتمیز بشورید.بعد از حموم از ژل دئودراگ استفاده کن.اگه شیو میکنی بجای صابون از همین ژل استفاده کن. شلوار تنگ وساپورتم برای مدت طولانی استفاده نکن.از محصولات بهداشتی معطر به هیچ وجه استفاده نکن. لاکتوفم میتونه کمکت کنه. بعد از رابطه هم تمیز بشور. نوار بهداشتی رو حداکثر چهارساعت یبار عوض کن. همینا یادم بود😞

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول یه دکتر برو معاینه بشی ببینه عفونتت از چه نوعیه. بعد لباس زیر تا میتونی نپوش اگه پوشیدی فقط نخی ...

مرسی دوست خوبم...فک کنم نشستن توی لگن اب گرم و بتادین هم خوبه

مرسی دوست خوبم...فک کنم نشستن توی لگن اب گرم و بتادین هم خوبه

قربونت. من توصیه نمیکنم. همینایی که گفتم اگه انجام بدی عالیه. فقط اینو بدون شستشو با وسواس لیف کشیدن و صابون وشوینده های مختلف بدتر میکنه. بعضیا میگن سرکه بعضیا جوش شیرین ولی هیچکدوم خوب نیست. اینکارایی که گفتمو انجام بده حتما نتیجشو میبینی. اگه باز عفونت داشتی باید دوباره بررسی بشه 

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜