2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و قرص متفورمین

92739 بازدید | 46 پست

سلام بچها من متفورمین میخورم روزی دوتا دکتر دوفاستون نوشته از ۱۴ پریود تا ۲۴ روزی یدونه بعد قطع کنم تا پریود بعدی 

بهم گفته احتمالن تنبلی داری اینارو بخور منظم نشدی دارو هاتو عوض کنم حالا من این لا ب لا میخام جلوگیری نکنم بنظرتون میشه باردار بشم😞😔😭😭😢😢😟😖 خیلی دوست دارم زودتر باردار شم شوهرمم خیلی دوست داره 

متفورمین تقویتیه کلومفین لتروزل تخمک رو بزرگ‌میزنه تخمدان اندازش چنده

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تنبلی داشتم ولی همون ماه اول لتروزول خوردم گرفت 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

موقع اذان ان شالله ک همه اونایی ک ارزو مادرشدنو دارن ب حاجت دلشون برسن 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
متفورمین تقویتیه کلومفین لتروزل تخمک رو بزرگ‌میزنه تخمدان اندازش چنده

متفورمین اصلا تقویتی نیست.

در اصل داروی دیابت هست

و با کاهش گلوکز باعث  میشه کیست های ریز تخمدان که علت تنبلی تخمدان میشن از بین بره

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور
شبی چند تا خوردی؟آمپولم زدی؟

ن من آذر عروسیم بود پریودم بهم ریخت بعد عروسیم بهمن رفتم دکتر گفت از همین ماه لتروزول بخور یعنی تو عقدم سونو داده بودم دکتر گفته بودتنبلی داری همون از بهمن شروع کردم ب خوردن ...ب من گفت شبی دوتا ولی چون خواهرم شبی دوتا خورد بچش سه قلو شد ترسیدم شبی یه دونه خوردم همون بهمن اخرین پریودم شد دیگ 

منم مثل توام با این تفاوت که تنبلی ندارم.این ماه شبی یکی لتروزول خوردم.خداکنه منم حامله شم.

الهی عزیزم ان شالله ک باردار میشی بیخیال باشی بهتره بخدا 

متفورمین اصلا تقویتی نیست. در اصل داروی دیابت هست و با کاهش گلوکز باعث  میشه کیست های ریز تخم ...

برای قندیل اره ولی برای ناباروری تقویتی حساب میشه

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
وزنتون بالا بودعزیزم

نه عزیزم

۲۲سالم بود وزنمم ۵۳ ۵۴کیلو ....