2777
2789

پاک کردن هر شب پوست با تونر و لوسیون صورت

استفاده از کرم اسکراب هفته ای یکبار

بخور گلاب

آب خوردن فراوان

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای یه شبه هم خوشگل بشی هم خوش هیکل😂

از این راهها نداریم

باید تلاش کنی تلاش

بهت پیشنهاد میدم بری دنبال مزاج شناسی و طب سنتی چون هر دو رو با اصلاح تغذیه حل میکنه 

اما.

نه به سرعت

ولی.

اصولی و ریشه ای

همه چی میخوای اونم سریع ؟ضررم نداشته باشه .مگه داریم وزن نرمال در هر ماه 2 کیلو بیشتر. خودش اسیب میزنه و عوارض داره .برای داشتن  پوست خوبم باید صورتت رو مرتب با تونر ابرسان پاک کنی و با اب خنک بشوری تا سفت باشه .

پوستم صافه از اول کلا همه مون مامانم خواهرام ،،،، ولی خوب عمرا با آرایش نمیخوابم سالی ماهی چی بشه کرم پودر و پنکک استفاده کنم محکم با حوله نمیکشم رو صورتم بععععد هفته دو بارم با صابون مخصوص میشورم بدون ضد آفتابم بیرون نمیرم اصلا

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
اینهمه انلاینید یه سرم اینجا بزنید خانوما

خانومی سری ترین روشارو من امتحان کردم 

اب ولرم صبح بدون خوردن چیزی یک لیوان پر 

خوردن اب در بین روز

زدن کرم ضد افتاب هر وقت میری بیرون با عینک افتابی 

حموم میری لیف یا کیسه به صورتت نزن فقط شامپو بدن و صورت یا شامپو بچه که از همه بهتره با دست بشور صورتتو 

با ارایش نخواب 

کرم نرم کننده الورا قبل خواب استفاده کن

برای لاغری ام  اب ولرم صبحا

دراز نشست

خوردن صبحانه کامل و نهار کم شام تا میتونی دو سه قاشق 

و خوردن میوه زیاد در بین روز همراه با اب 

و انجام کارای خونه خودشم یه نوع ورزشه واسه لاغری برای ما خانوما

مطمعنم اینارو انجام بدی تاثیرشو تو سری ترین زمان میبینی 

امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم