2777
2789

سلام . من ماه پیش دکتر بهم ۱۰ تا کلومیفن داد شبی دوتا اما پری شدم .

این ماهم بدون این ک برم دکتر دوباره ۱۰ تا خریدم شبی دوتا خوردم تا پنج شب . الان دوشبه ک تموم شده قرصم

زیر دلم سمت راستم تیر میکشه  😢😭😭 خیلی نگرانم نکنه تخمکم ورم کرده دارم میمیرم ؟؟؟

میشه یعنی؟ با دو دوره مصرف کلومیفن اتفاقی برام بیوفته😭😭😭

😢😭من دوست دارم مامان بشممممممممممممممم😢😭خدااااااااایااااااااا منو مامان کن . آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوره مصرف کردم شبی یدونه. از دو سه روز بعدش سمت چپم درد میکرد تا زمان موعدم که بی بی هم مثبت شده بود از ۶ روز قبل موعد. کم کم خوب شد دردش

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍
من گلوکوفاژ سه ماه مصرف کردم  اوایلش دل درد و حالت تنوع داشتم اما بعد خوب شد  عوارض ندار ...

هوووف خیالم راحت شد خیلی ترسیدم

😢😭من دوست دارم مامان بشممممممممممممممم😢😭خدااااااااایااااااااا منو مامان کن . آمین
من یه دوره مصرف کردم شبی یدونه. از دو سه روز بعدش سمت چپم درد میکرد تا زمان موعدم که بی بی هم مثبت ش ...

خب خداروشکر خیلی ترسیدم

نه چیزی نمیشه منم چند دوره خوردم ولی زیر نظر پزشک.هیچوقت هیچ دارویی رو خودسر نخور

😢😢😢

من گلوکوفاژ سه ماه مصرف کردم  اوایلش دل درد و حالت تنوع داشتم اما بعد خوب شد  عوارض ندار ...

گلوکوفاژ خیلی با کلومیفن فرق داره هااااا

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕

کلومیفن داروی باروری هست باعث دوقلو زایی هم میشه، من با ۳دوره مصرف باردار شدم اما باااااید تحت نظر دکتر باشی چون داروهای مکملم داره که باید مصرف بشه، بعدشم آمپول داره

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻