2777
2789
عنوان

ی چیز با حال دیدم

196 بازدید | 14 پست

الان تو یه کانال تل دیدم بجای یخ خالی تو لیوان شربت ،  آب و تخم شربتی را تو قالب های یخ کوچولو ریختن و گذاشتن یخ زد . بجا یخ از اون تو لیوان انداختن....خیلی خوشم آمد...خیلی شیک بود ...تو لیوان شربت زعفران بود با این یخ ها ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما قالب یخامون بزرگه

از اینا که موقع استفاده باید با تبر خردشون کنیم پس این قرطی بازیا به ما نمیاد 

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
آقا من یبار این کارو کردم هرچی هم زدم یخه باز نشد😐انقد موند که شربته گرم شد آخرم هنوز تخم شربتیا چس ...

یعنی تخم شربتی و آب  را گذاشته بودی تو لیوان یخ بزنه؟درسته؟

نه این که من میگم تو همون قالبهای یخ کوچیک که همه مون تو فریزر داریم ریخته بود .

یعنی تخم شربتی و آب  را گذاشته بودی تو لیوان یخ بزنه؟درسته؟ نه این که من میگم تو همون قالبهای ...

نه تو همون قالب یخ کوچیک..‌ولی وقتی انداختم تو لیوان همونجوری شکلش موند..چسبیده بود بهم..فقط برا خوشگلی بود دیگع..نمیدونم شاید من بلد نیستم

منم یه بسته‌قرص اهن و یه بسته بیسکوییت مادر رو همیشه با آب قاطی میکنم و میریزم تو قالبهای کوچیک یخ خیلی خوشرنگ و خوشمزه میکنه شربت رو

😒😒😒😂😂😂

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**