2777
2789
عنوان

آیا دعا برزندگی اثردارد؟

708 بازدید | 30 پست

سلام من ۷روزه عقد کردم مادرشوهرم‌ دیروز اومد به من یک نبات دادخوردم و یک ذره عنبرنسارا دود کرد  ازایشون پرسیدم علت این کارچیه گفتند زن داداشم تورودعامیکنه(علتش اینه که بادخترشون تا روز کاغذنویسی رفتن ولی بهم خورده) که نسبت به حمید( ینی همسرم ) عشقم کم بشه و جدابشیم و ایشون رفتن دعاگرفتن که اثرنکنه گفت هر۴۰ روز یکبار باید این کارو بکنی آیا این حرف ایشون صحت داره؟تاحالامن توخانوادم همچین مسایلی نداشتیم یعنی ادم با دعا میتونه کاری انجام‌بده؟ میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

بزرگترین مُشکل دنیا اینه کِه؛آدَمای بِدهکار همیشِه طلبکارن👌

قدرت خداوند از همه بیشتره ب خداوند توکل کنین تا اگر هم دعایی براتون کردن بی اثر شه

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مواظب رفت و امد باش یه موقع اومدن حواست باشه چیزی تو خونه قایم نکنن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مادر شوهرت می خواسته جادو و جنبل خوردت بده احتمالا هم دعای زبون بند بوده !

دفعه دیگه که بهت داد نخور و بگو من به این چیزا اعتقاد ندارم !

معلوم نیست چه کوفت هایی خورد آدم می دن.

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

استارتر از کجا نمیدونی زنداداش بدبختشو  بهونه کرده که خودش دعا بیاره برات دود کنه که بین تو و شوهرت فاصله بندازه یا دهنتو رو خودشون ببنده 

خیلی ساده ای 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
منکه نفهمیدم چی شد؟ زن داداش کی رفته شما رو جادو کنه؟

زن داداش مادرهمسرم .مادرهمسرم گفت میرن برات دعامیگیرن که اززندگیت سرد بشی و رابطتت باهمسرت بدبشه ینی صحت داره

استارتر از کجا نمیدونی بدبخت زنداداشتو بهونه کرده که خودش دعا بیاره برات دود کنه که بین تو و شوهرت ف ...

نه زن داداش خودش رو میگه من زن داداش ندارم وتک فرزندم و تازه ۷روزه عقد کردم

خب همونو بهونه کرده زنداداش‌خودشو 

راهنمایی میکنید چیکارکنم ازشدت بوی عنبرنسارا انقد حالم بدشد که راهی درمونگاه شدم‌مادرش گفت اشکال نداره دوسه بار دیگه دود کنم برات خوب میشی عادت میکنی

ینی صحت داره ؟

اره عروس بعد از ۴۰ روز برمیگرده میگه من خودم نمیخواستم بزارم برم که وقتی هم برمیگرده مرده میگه نه من تورو نمیخوام دیگه 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا