2777
2789
عنوان

مردای بچه ننه خوب می شن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 185 پست
مثلا رفتیم مسافرت پسرم تب کرد از وقتی اومدیم هر روز به شوهرم می گفتن زنت مادر خوبی نیست بجه داری بلد ...

یکبار اونیکه گفتم رو باصدای رسا بگو...شما تربیت و مراقبتترو صرف بچه های خودتون کنین.همین.بعدشم با خودت تمرین کن یادبگیری بی تفاوت باشی نسبت بهشون.به شوهرتم بگو فلانی جان من اینم...روز خاستگاری میگفتی باید مادریت و همسریت مطابق با معیارهای مادرم باشه منم حساب کار دستم میومد.من منم و ایشون مادرت و فلانی خاهرت.بین ماها یه دنیا فرقه همونطور که بین تو و فلانی یه دنیا فرقه.دیگه نمیخوام بشنوم کسی درمورد من و کارهای من نظر بده و تو نظرشون ابلاغ کنی به من.عزیزم وقتی بی احترامی کنی و توهین کنی اون رو جری تر میکنی فقط.تا میتونی سوت...بعد از سکوت جواب منطقی و محترمانه.و اینکه اونها رو از دایره توجهت خارج کن.هرکس بد بگه بد بکنه خودش رو کوچیک و حقیرکرده.

شاید در جهانی دیگر….

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده شوهر من تنها مساله زندگیشون سلطه رو بچه هاشونه هیچ کار دیگه ای ندارن اگر ما نباشیم می میرن ا ...

تقریبا خانواده همسر منم همینن

دائم باید بریم بهشون سر بزنیم

دائم دلتنگ بچه هاشونن در حالیکه خانواده من اصلا همچین انتظاراتی از ما ندارن

سلیقه شون هم اصلا به ما نمیخوره

مثلا میخواستن برای باغشون مبل بخرن به همسرم گفتن بیا تو هم ببین بعد که خریدن و اومدن خونمون وقتی رفتن از همسرم پرسیدم چطور بود مبلی که خریدن گفت " افتضاح"!!!

اما خب سلیقه اوناست دیگه کاریش نمیشه کرد

منم دوست داشتم یکم به روز تر و خوش سلیقه تر باشن اما اولویت همسر منه که سلیقه اش با من یکیه! 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
یکبار اونیکه گفتم رو باصدای رسا بگو...شما تربیت و مراقبتترو صرف بچه های خودتون کنین.همین.بعدشم با خو ...

دقیقا همینه من با تحقیرهای اون احساس حقارت می کردم و عصبی می شدم و بدتر دعوا می شد اون خیلی منو و خانوادمو تحقیر می کنه و من چون نمی تونستم جوابی بدم بدتر عصبی می شدم و کار به دعوا می کشید الان فقط اشک می ریزم وقت یخانوادمو تحقیر می کنه کاری نمی تونم بکنم دیگه 

نمیشه وقتی منتظر این باشن که از تو یه حرکتی ببینن وقتی بزور حکم کرده باشن که هفته ای یروز بری خونش ...

ببین عزیزم این اجبار رو درک میکنم.ولی توجه به حرفاشون و اعتنا کردن به رفتارهاشون دست خودمونه...بدترین و حرص دربیارترین جواب بی تفاوتی و بی اعتنایی بهشونه.طوری که حتی سعی کنی کمترحتی نگاهشون بکنی.اون یه روزم با خودت یه کتاب ببر اونجا بخون.یکمم کمک کن ولی سرت گرم کتابت باشه.گفتن چرا چیزی نمیگی بگو چی بگم آخه تو این چند روز چیز خاصی نبوده ک قابل گفتن باشه.

شاید در جهانی دیگر….

ببین زندگی با مشکلات خیلی سخته دلم یه مرد خوب می خواد که آزارم نده واقعا می گم یعنی شوهر خوب هم وجود ...

بنظرت اگه بگی بیا بریم پیش یه مشاور چی میگه؟

بنظرت انقد زندگی و شما رو دوست داره که بخواد با هم بشینید همفکری کنید؟

خودش از این وضع ناراضی نیست ؟ راحته؟ یعنی فقط شما احساس میکنید این وسط مشکلیه یا طبیعتا ایشونم خیلی خوشحال نیست؟

دقیقا همینه من با تحقیرهای اون احساس حقارت می کردم و عصبی می شدم و بدتر دعوا می شد اون خیلی منو و خا ...

دختر دیوونه ای که عصبی میشی.اشتباه منو نکن...این آدمها اصلن ارزش اشک و بغض مارو ندارن...به نظر من قبل از هرچیز رو خودت کار کن.بی توجهی و بی اعتنایی به توهین ها بهترین جوابه.ینی دیگه دراون حد نیستی برام که ناراحتم کنی.

شاید در جهانی دیگر….

بنظرت اگه بگی بیا بریم پیش یه مشاور چی میگه؟ بنظرت انقد زندگی و شما رو دوست داره که بخواد با هم بشی ...

اون یه زن مطیع می خواد با خانواده خیلی پولدار که من بابام خیلی معمولیه و خیلی محتاط برای یه ماشین ضمانت نکرد و شوهرم روزگار منو سیاه کرد کلا دوست داره پدر من خیلی خرج کنه برامون و پدر زن پولدار ولارج دوست داره که من ندارم دوست داره منم خیلی خیلی بی صدا و سکوت مطلق و مطیع مطلق باشم و هیچ اشتباهی نکنم همه چیز عالی باشه 

خانواده شوهر من تنها مساله زندگیشون سلطه رو بچه هاشونه هیچ کار دیگه ای ندارن اگر ما نباشیم می میرن ا ...

خب همینه دیگه

خانوادش به بچه ها وابسته هستند 

بچه هاشونم از جمله همسر شما مهرطلبه

مهر طلب با مهربان خیلی فرق میکنه مهر طلب یعنی کسی که یک کاری رو میکنه برای اینکه دیگران اون رو خوب و دوست داشتنی بدونن نه چون واقعا نیاز بوده اون کار رو انجام بده!

بند ناف روانی بین همسرت و خانوادش هنوز بریده نشده! گیر و گرفتاری اونجاست!

همسرت دوست داره براش کف بزنن ولی حواسش نیستت داره بین دستاشون این وسط له میشه!

شاید بی ربط باشه. ولی بیشتر چیزایی که تعریف کردی درباره ساندویچ و پیتزاس. 

شاید خانواده شوهرت قبلا اوضاع مالی شون خوب نبوده حسرت این چیزا رو داشتن الان شوهرت دلش می خواد گذشته رو براشون جبران کنه. 

یا مثلا از این جور خانواده ها بودن که تفریح و خرج کردن رو بلد نبودن. الان شوهرت یاد گرفته و می خواد اونا رو هم بی نصیب نذاره. یه جورایی دلش می سوزه.

دختر دیوونه ای که عصبی میشی.اشتباه منو نکن...این آدمها اصلن ارزش اشک و بغض مارو ندارن...به نظر من قب ...

این قدر تحقیرم می کنه من فقط دلم می خواد طلاق بگیرم برم یه جای خیلی دور که این حرفا رو نشنوم 

اون یه زن مطیع می خواد با خانواده خیلی پولدار که من بابام خیلی معمولیه و خیلی محتاط برای یه ماشین ضم ...

همینکه هست...سرت به کارو زندگی خودت گرم باشه.اون باید خجالت بکشه ک چشمش به دست پدر شماست.تو به خودت برس.باشگاه اگه میتونی نمیتونی تو خونه یه تایم بذار برا خودت حلقه بزن و نرمش کن.کتاب بخون موزیک آروم گوش کن و فکرتو از همه چی خالی کن.بذار بفهمه واست مهم نیس دیگه

شاید در جهانی دیگر….

مساله ما مالی نیست ولی راحت و آروم زندگی نمی کنیم طبق نظر خانوادش زندکی می کنیم در صورتی که پول داری ...

ای وای من! خانواده تو تعریف امروزیش خانواده هسته ای هست یعنی پدر مادر فرزندان نه پدر بزرگ مادربزرگ و بقیه

سریعتر راهی پیدا کن زندگیتو جدا کنی!

شاید بی ربط باشه. ولی بیشتر چیزایی که تعریف کردی درباره ساندویچ و پیتزاس.  شاید خانواده شوهرت ...

آره حسرت همه چیو داشتن چون پول جمع می کردن خونه بسازن ولی من حسرت هیچی نداشتم من دوست دارم با شوهرم زندگیمو بسازم که نمی ذارن