2777
2789
عنوان

بارداری

181 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من اقدامم واسه بارداری این ماه قرص کلومیفن خوردم از روز ۵ پریودی تا روز نهم روزی دو تا الان از کیت تخمک گذاری استفاده میکنم سوالم اینه که دیروز کیت تخمک گذاری یه هاله ی خیییلی کمرنگ انداخت امروز اون هاله بازم کمرنگ تر بود به سختی میشد دید به نظر شما از زمان تخمک گذاریم گذشته یا نه؟

بنظر من با کیت خودتو درگیر نکن 

یه شب درمیون اقدامتو کن 

انشالله ک باردار بشی 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ماه چهارمه خیلی خسته شدم

یه خانومه میگفت با کیت باردار شده در کنارش یه خانومی هم میگفت کیت گذاشته بود منفی بوده و یه هاله کمرنگ میافته براش میره سونو میبینه فولیکول آزاد شده ...خیلی به علم بشر اعتماد نکن 

واقعا خدا باید بخواد😍

من خودم استفاده کردم منفی بود دو روز هاله انداخت منم عصبی شدم انداختم رفت😂

کم استرس بیبی چک داریم😐حالا منتظر دوخط کیت هم باید باشیم😯

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
اقدام کردم دکترم زنگ زدم گفت اگه تا پنجشنبه کیت دو خط ننداخت دوباره پاشو بیا مطب...همش تو راه دکترم

نه دیگه چرا هی پیش دکتری دکتر کاری نداره قرصو شروع کردی مونده فقط اقدام 

یعنی اگه این ماهم نشد دوباره ماه دیگه خودم کلومیفن بگیرم دیگه نرم دکتر

من رفتم دکترم گفت متفورمین بخور تا ۸ماه تموم کردی بازم بگیر بخور روزی دوتا باردارشدی  اگه تا ۸ماه نشدنی بیا قرص کلوموفین بدم که ماه دوم شدم.