2777
2789

منم این ماهم باردار نشدم ولی ۳ روز تا پریم مونده بی بی زدم منفی بود چند وقته تو اقدامی

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

منم اقدامم و پریروز پری شدم.

منتظرم پاک شم برم اقدام.

اون لذتی ک برای رفتن ب اقدام هس ، واسه تست بی بی نیس😅 شمام اینجورید؟

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه ک ادم ذوق داره پریود تموم شه و بره اقدام و همه چیو رعایت کنه و ازین حرفا

ولی روز 20 پریود ب بعد ادم یه حس بدی داره و همش میگه بی بی مثبت نمیشه و اخرشم میبینه درست حدس زده😢و دوباره ذوق داره پاک بشه و بره اقدام بعدی😆😊

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
انشاالله که هرچه زودتر باردار میشی عزیزم  منم یکسال و خورده ایه

ممنونم گلم من ۷ سال انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
انشاالله که هرچه زودتر باردار میشی عزیزم  منم یکسال و خورده ایه

مرسی عزیزم همچنین

من باردار میشم ولی سقط میشن😢

منم اقدامم و پریروز پری شدم. منتظرم پاک شم برم اقدام. اون لذتی ک برای رفتن ب اقدام هس ، واسه تس ...

من نه خسته شدم خیلی سعی میکنم روی خودم کار کنم که برای بارداری فط رابطه نداشته باشم ولی سخته

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

من هنوز نا امید نشدم میگم شاید این ۳ روز بی بی چک مثبت بشه یعنی میشه

منظورم اینه ک ادم ذوق داره پریود تموم شه و بره اقدام و همه چیو رعایت کنه و ازین حرفا ولی روز 20 پری ...

اخی عزیزم متوجه شدم اره دوست داری زودتر به نتیجه برسی 

من خیلی بی میلی جنسی شدید گرفتم نمیدونم چیکار کنم

ممنونم گلم من ۷ سال انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه

ان شاا...زودتر جواب گبری دنبال ای ویا ف اینا نرفتی؟

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم