2777
2789
عنوان

بوی بد سیر

1199 بازدید | 9 پست

دوستااااان کمکم کنید، من چند وقت یکبار سیر میخورم واسه خواصش، شوهرم سرکار بود دیشب خوردم، امروز زنگ زده گفته دارم برمیگردم... تورو خدااااا کمکم کنید چکنم با بوی بد دهانم؟ 

اول چایی بخور وبعد مسواک بزن حتی روز زبانتون را مسواک بزنید بعد دوباره یه چایی یک رنگ بخورید

نیم ساعت پیاده روی کنید عرق کنید وحمام برید لیف بزنید کامل کامل بوی سیر ازبدنتون بیرون میره 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدامس خرسی بخور . عالیه من هروقت صبحانه نمیخورم دهنم بو میگیره بعد ادامس خرسی بوی غالب اونه دوتا بخور فقط باید توجیه کنی چرا آدامس خرسی خوردی بوش تابلوس 

خدا دیگه ازت ناامید شدم. واقعا حرفی ندارم.
اول چایی بخور وبعد مسواک بزن حتی روز زبانتون را مسواک بزنید بعد دوباره یه چایی یک رنگ بخورید نیم سا ...

یعنی این روش واقعا تاثیر داره؟ امتحان کردی تاحالا گلم؟ 

یعنی این روش واقعا تاثیر داره؟ امتحان کردی تاحالا گلم؟ 

ببین بستگی به بدنت داره  

روی من تاثیر داره  من حتی وقتی سیر میخورم بعدش چایی خشک توی دهنم میزارم میجوم برام خوبه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

منم سیر دوست دارم ولی علاوه بر بوی بد دهان هزارجور ببلا سرم میاد پس چرا میگن سیر خواصیتداره دهنم افت میزنه گلو درد میگیره بدنم بی حس میشه فشارم میوفته معده ام درد میگیره تمام بدنم عجیب و غریب میشه پوستم خارش میوفته وااای دیگه از کدوم مضراتش بگم اصلا بهم نمیسازه مخصوصا افت دهن چند روز پیش خوردم هم گلو درد گرفتم هم افت دهن اصلا نمیتونم غذا بخورم هر سری میخورم همین علایم رو داره منو بگو آخه آدم عاقل تو که میدونی بهت نمیسازه چرا میخوری 

منم سیر دوست دارم ولی علاوه بر بوی بد دهان هزارجور ببلا سرم میاد پس چرا میگن سیر خواصیتداره دهنم افت ...

گلم به بعضیا نمی سازه، سیر به شدت طبعش گرررررررمه...