2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 34 پست
😧😧😧😧😧سرکه نمیشه دختر میشه جنسیت بچه از اونوری دود اسفند نمی تونم  😢😢😐😐😐😐 اخ چی ادم ...

عه چه بد 😯😯😯😯 ولی یه چیزی میگم به شوهرت بگو بگو قبل رابطه بره یه دوش بگیره لباس زیراشو زود زود عوض کنه مخصوصا الانا که گرمه با اب و صابون سفید بشوره بهداشته شخصیشو حفظ کنه 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ازعکس پروفایلت پیداس نمیدونی  این مرد جوابشو ندید کرم داره

چ بی ادبی تو پروفایلم چشه مگه تازه اینجا بیشتریا میدونن من دخترم همینم مونده ب امثال تو ثابت کنم ولمون کن بابا

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
چ بی ادبی تو پروفایلم چشه مگه تازه اینجا بیشتریا میدونن من دخترم همینم مونده ب امثال تو ثابت کنم ولم ...

کدوم دختری معنی نزدیکی رونمیدونه اونم تواین دوره زمونه برو بابا

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
کدوم دختری معنی نزدیکی رونمیدونه اونم تواین دوره زمونه برو بابا

میدونم چیه پوینتم چیز دیگه ای بود حالا...بیخیال شما فک کن من مردم چی ازمن کم میشه

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍