2777
2789

چندنشانه که میگه این روغن خراطین اصل هست:

۱-تیره بودن ان

۲-غلیظ نبودن ان

۳-بدبودبودن ان

۴-هنگام استعمال احساس گرمی درناحیه مورد نظر

اگ این نشونه هارو داشته و استفاده کردین و ازش نتیجه گرفتید لطفا بگید 

من سایز سینه هام شصت بود دو ماه استفاده کردم شد شصت و پنج، البت وکیوم هم استفاده میکردم همزمان باهاش

از دکتر روا زاده هم خریدم

پارسال سی تومن

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا؟ منم میتونم ازدگترت بخرم؟ همین نشونه هارو داشت

من از داروخونه ش خریدم

پایین تر از میدون توحید بود فکر کنم

تو سایتش زده ادرسشو

اره عزیزم اون نسونه ها رو داشت

بعدشم جوش زدم دور سینه م ولی خوب شد 

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
من از داروخونه ش خریدم پایین تر از میدون توحید بود فکر کنم تو سایتش زده ادرسشو اره عزیزم اون نسون ...

من تهران نیستم عزیزم 

پس اگ روغنی دیدم این نشونه رو داشت کاملا اصله ممنونم ازت

من تهران نیستم عزیزم  پس اگ روغنی دیدم این نشونه رو داشت کاملا اصله ممنونم ازت

خواهش میکنم خانومی

من واسه سينه استفاده كردم چندسال پيش بزرگ كه نشد هيچ يه غده هم توي سينه ي سمت چپم درومد

راست میگی؟

مطمانی بخاطر اون بوده؟ الان خوبی؟

راست میگی؟ مطمانی بخاطر اون بوده؟ الان خوبی؟

اره چون چرب بود يه غده ي چربي درست شد.خطري نداره ولي هرسال ميرم براي معاينه كه اگه بزرگ شد دكتر برش داره.ولي امسال هرچقدر ميگردم پيداش نميكنم فكر كنم خوب شده باشه.ديگه حامله شدم نرفتم

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن
اره چون چرب بود يه غده ي چربي درست شد.خطري نداره ولي هرسال ميرم براي معاينه كه اگه بزرگ شد دكتر برش ...

انشا..خوب شده باشه عزیزم ، ناراحت شدم برات

چرااین طوری غودت چی شد بعد

تا چندماه پيش بود ولي اين چندوقته كه معاينه ميكنم نميتونم پيداش كنم فكر كنم خوب شده از وقتي كه باردار شدم ديگه دكتر نرفتم.اخه ميدوني دكترش مرده سختمه هربار برم براي معاينه😒😕😕😕

انشا..خوب شده باشه عزیزم ، ناراحت شدم برات

اصلا نگران كننده نيست چون ازون غده هاي دردسرساز نيست دكترم گفت فكر كن اصلا چيزي تو سينت نيست اخه من همش ميگفتم عمل كن برش دار.اين تازگي هاهم كه اصلا گم شده بايد برم سونو تا مطمعن شم نيست