2777
2789
20 سالگی . عاشق یکی از دخترهای کلاسمون شده بودم . این خوشی حداکثر یکسال بود و بعدش 10 سال گریه و حسر ...

یعنی بعد ده سال هنوز بهش فکر میکردین؟!!

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

سال 85تا 87

مادرم بود

انقدر زندگیمون اروم و خوب بود

پراز حس جوونی و نشاط

خیلی خوشگل بودم

خواهرم نامزد بود

دانشجو بودم

یه ماکسیمای سورمه ای داشتیم مامانم عاشقش بود

یادش بخیر😢😢😢😢

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالی که پیش دانشگاهی میرفتم،،،و روزایی که با نامزد قبلیم گذشت،،،بعد اون دیگه روز خوبی نداشتم

واي چ سنگين و سخت ...چيشد جدا شدين..؟

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..

وقتایی که عشقم کنارمخ میریم دور دور رستوران میریم کوبیده میخوریم اصلا هروقت کوبیده میخورم 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

روزاییه که برای دیدنش لحظه شماری میکردم اما وقتی می‌رسیدم پیشش باید عادی رفتار میکردم که نفهمه دلم رفته براش که نفهمه هر وقت مییبنمش قلبم تن تن میزنه که صداش بوی تنش خنده هاش ارومم میکنه روزهای شیرینی بود برام چون یه هدف داشتم اونم دیدنش بود چون اولین بار حس کردم عاشق شدم و دارم عاشقی و تجربه میکنم خیلی حس خوبی بود پر از شور و سر مستی زندگی بودم ولی خب دیگه ادامه پیدا نکرد

مثل اینکه نی نی سایت حاجت میده تو رو خدا یه دونه صلواتم برای من بفرستید مشکلم حل بشه من برا همه شماهایی که گفتید صلوات بفرستید برام آیت الکرسی خوندم صلوات بفرس رد شو خواهرم جای دوری نمیره  😐
واي چ سنگين و سخت ...چيشد جدا شدين..؟

خیلی الکی سر بهانه های الکی،،،اومد خونمون با بابام دهن به دهن شد،،،،،،آخر اردیبهشت نامزدیم بهم خورد قرار بود شهریور با هم ازدواج کنیم،،،،،،الان دوازده سال گذشته من ازدواج کردم 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.

موقع تولد بچه هام 

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
الان با ازدواج بدبخت شدی

از بدبختیه خونواده ام پناه آوردم به ازدواج، از اونموقع بهتره ولی خوشبختم نشدم

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...
خیلی الکی سر بهانه های الکی،،،اومد خونمون با بابام دهن به دهن شد،،،،،،آخر اردیبهشت نامزدیم بهم خورد ...

بعد دوازده سال تونستي ازدواج كني...؟

خدا ب دادم برسه

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..
بازم خوبه خیلی بدم نیست انگار من که زندگیم خیلی خیلی داغونه از هرلحاظ تاپیکام بخون

اینکه گفتم بد نیست خواستم انرژی منفی ندم😁، اگه برات تعریف کنم غمات یادت میره، باشه میخونم❤️

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...