2777
2789
عنوان

وابستگییییی شوهربه خانوادش

438 بازدید | 48 پست

بچه ها یه سوال

باید چکار کنیم ک شوهرمون یکم فاصله بگیره از خانوادش؟

مثلا فردا شب میخوایم بریم خونه مادر شوشو خواهرش زنگ میزنه بیا ی دقیقه ببینمت.بعد که میگم خب فردا میخوایمب بریم دیگه امشب نرو ناراحت میشه.و اینکه هرروز به مادرش زنگ میزنه نیم ساعت حرف میزنن .خیلی وابسته ست بهشون هرچی بگن با کله میره انجام میده.درمان داره عایا؟چ کنم‌؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من دعای جدایی گرفته بود شوهرش حتی مراسم خاکسپاری پدرشم نرفت😓

😨😨

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دروغ میگی.نه دیگه این درست نیست.دعا گرفتن حرامه. اونام فتنه نمیندازن خدایی شوهر خودم یکم شورشو دراورده.

😨😨😨😨😨خونوادشه 

هممون کم یا زیاد وابستگیایی داریم 

من اگه جای شما بودم هر وقت شوهرم دل تنگشون میشد عصرونه یا ب صرف چای دعوتشون میکردم 

بیشتر باهاشون وقت میگذروندم 😞

دروغ میگی.نه دیگه این درست نیست.دعا گرفتن حرامه. اونام فتنه نمیندازن خدایی شوهر خودم یکم شورشو دراور ...

اگه فتنه نمیندازن پس بهش گیر نده بذار راحت باشن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دروغ میگی.نه دیگه این درست نیست.دعا گرفتن حرامه. اونام فتنه نمیندازن خدایی شوهر خودم یکم شورشو دراور ...

گفت دعا رو از عراق گرفتم شوهرش کامل با خانوادش کات کرده 

ازکجا گرفته

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
گفت دعا رو از عراق گرفتم شوهرش کامل با خانوادش کات کرده 

گفتم دعای نویسای ایرانی عرضه ندارنا😃😃