2777
2789

سلام خانما

من رشتم مدیریت بود به دردم نخورد 

به نظرتون دوباره برای رشته ای بخونم یا برم یه کار حرفه ای چیزی یاد بگیرم

اگه تجربه ای دارین با هم به اشتراک بذاریم

درس به دردم نخورد تا اینجا 

وقتمم میگیره اگه یه رشته خوب بخوام بخونم باز 

ی کار و تخصص حرفه ایی یاد بگیر ببین کی دارم بهت میگم

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجایی ؟ مدیریت که تقاضا زیاده براش. به نظر من علاقه اصلیتو پیدا کن برو دنبال اون. مطمعن باش بعدن پول و کار و موفقیت و اینا همش میاد. فقط به کاری که علاقه داری که مشغول شو

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

اکه هوش وپشتکارشو داری کنکور تجربی شرکت کن اگه بتونی حتی پیراپزشکیاروقبول بشی آینده شغلی تضمین شده هست من خودم سطح تحصیلاتم دیپلمه شاید براکنکور۹۸شرکت کنم البته من بچه دارم یمقدار اوضاعم سختتره

ی کار و تخصص حرفه ایی یاد بگیر ببین کی دارم بهت میگم

اینکه چی  باشه درگیرم کرده

من کار تئاتر کودک انجام میدم ولی کار خیلی کمه به صرفه نیس وقت بزارم براش

الانم منشی ام اینم برام بصرفه نیس

همش دنبال یه حرفه خوبم که وقت بزارم براش😕 که تو این شرایط خوب در بیاد ازش

اکه هوش وپشتکارشو داری کنکور تجربی شرکت کن اگه بتونی حتی پیراپزشکیاروقبول بشی آینده شغلی تضمین شده ه ...

در مورد پیراپزشکیا توضیح میدی

اخه پزشکی هزینه داره اساسی

اینکه چی  باشه درگیرم کرده من کار تئاتر کودک انجام میدم ولی کار خیلی کمه به صرفه نیس وقت بزارم ...

برو بازاریابی یا دارو یا لوازم ارایشی

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید