2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=63807943]خواهرم یه خارج از رحم داشتش لوله ی سمت چپشو برداشتن بعدش حامله شد الانم دخترش یه سالشه[/QUO   زیر نظر دکتر بچه دار شدن هیچ مشکلی نداشت؟

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

اره مامان من

نگران نباش

هر ماه از یکی از تخمدان ها تخمک ازاد میشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

پس چرا زنداداش من پارسال یه خارج از رحم داسته.امسال باز م باردار شد خارج از رحم بود .دکتر گفته دیگه بچه دار نمیشی باید بکاری

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

یه دکتر خوب برو ببین علتش چی هست .دکتر به اصطلاح خیلی معروف منم گفت لوله چپت بسته است .هر چی می گفتم عمل لازم ندارم می گفت نه .تا دکترم عوض کردم فهمیدم عفونت راهش رو بسته .بعد از درمان عفونت باردار شدم

[QUOTE=63807943]خواهرم یه خارج از رحم داشتش لوله ی سمت چپشو برداشتن بعدش حامله شد الانم دخترش یه سال ...

اره زیر نظر دکتر نه مشکلی نداشت

تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...    

منم یه لوله ام بخاطر خارج از رحم بسته بود، عکس رنگی انجام دادم، گرفتگی باز شد و الآن باردارم

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻
اره زیر نظر دکتر نه مشکلی نداشت

مرسی عزیزم😘

خواهرم یه خارج از رحم داشتش لوله ی سمت چپشو برداشتن بعدش حامله شد الانم دخترش یه سالشه

چند وقت بعدش  بارداری شد چن ماه انتظار منم شرایطم مثل خواهر شماس ولی 5 ماهه باردار نشم 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
منم یه لوله ام بخاطر خارج از رحم بسته بود، عکس رنگی انجام دادم، گرفتگی باز شد و الآن باردارم

عزیزم چن وت بعدش باردار شدی قرص خوردی یا طبیعی انتطارم داشتی یا زود گرفت

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  )