2777
2789
عنوان

لطفا صادقانه جواب بدید

145 بازدید | 19 پست

فرض کنید تو دنیایی زندگی میکنیدکه خیانت، برای زن و مرد هر دو مجازات خیلی خیلی شدیدی داره و پنهان هم نمیمونه، طلاق هم اصلا جزو قوانین نیست

حالا اگر تو این دنیا، متاهل باشید بدونید همسرتون دوستتون نداره ، هیچ علاقه ای ولو اندک بهتون نداره ، در خالی که قبلا ، قبل و اوایل ازدواج علاقمند بوده، و الاتن خیانت نمیکنه فقط چون مجازات سنگینی داره و ازتون جدا نمیشه چون ممکن نیست

راضی بودید؟یعنی به نطرتون این نوع زندگی بهتر از این بود که بتونه خیانت کنه یا جدا بشه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مشکل کجاست دقیقا؟ یه جوری گفتین که خیانت عادیه واگرنکنه غیر عادیه  این بخاطر تنبلی ماست ...

نه، نگفتم.گفتم علاقه داشته و حالا بهر دلیلی چه ایراد خودش چه کم کاری همسر نداره و خیانت هم نمیکنه

تا وقتی علاقه ولو اندک هست ، خیانت اصلا وجود نداره و ذهن کسی به سمتش نمیره

به نظرم طلاق باید خیلی از الان راحت تر می بود و زمینه اشتغال زنان فراهم انوقت هیچ زن و مردی از درد مجبوری این ازدواج سرد ادامه نمی داد

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
باید ببینم چجور ادمیم اگه به کسی نیاز داشته باشم خیانت میکنم اگرنه همین طوری به عنوان یه هم خونه زند ...

گفتم ، خیانت همسرتون نه شما 

و کلا تو این جهان خیانت پنهان نمیمونه و مجازاتش حتی از مرگ بدتر هست 

گفتم ، خیانت همسرتون نه شما  و کلا تو این جهان خیانت پنهان نمیمونه و مجازاتش حتی از مرگ بدتر ه ...

خب ادم نیازمندی ام یا نه 

میتونم با دوستام (همجنسام) لذت ببرم کع ؟ نمیشع ؟ 

ما الان وضع زندگیمون همینه نه خیانت نمی کنیم

و اکی هست؟

حالا فرص کنید همسرتون تمایل به خیانت داره فقط از ترس مجازات این کار رو انجام نمیده ، بازم اکی هست؟

و اکی هست؟ حالا فرص کنید همسرتون تمایل به خیانت داره فقط از ترس مجازات این کار رو انجام نمیده ، باز ...

اخه تو این زندگی که دو طرف دلشون خیانت میخواد 

مشکل از کجاس ؟!!!

خب ادم نیازمندی ام یا نه  میتونم با دوستام (همجنسام) لذت ببرم کع ؟ نمیشع ؟

البته که میشه

من صرفا میخوام بدونم اگر مرد ( فعلا سوالم درباره مرد هست نه اینکه بگم فقط مردها حق دارن) صرفا از ترس مثلا قطع دستش خیانت نکنه ، ایا زن از اینکه شوهرش با کسی دیگه در رابطه هست خوشحال میشه ؟حتی اگر بدونه از ترسه ؟

یا اینکه ترجیح میده حتی خیانت ببینه اما شوهرش صرفا به خاطر ترس باهاش نباشه؟