2777
2789
عنوان

تعبیرخواب بد

89 بازدید | 13 پست

من تو این دوران خوابای عجیب و غریب و کابوس مانند میبینم تقریبا هر شب 

اما دیشبی فرق داشت انگار معنی دار بود خواب دیدم کلی سبزی کاشتم با ذوق و شوق به همه نشون میدادم بعد مثلا فرداش اومدم دیدم دوستام و خواهرام همه نشستن و غمگینن همه سبزیام خراب شده بود روشون نمیشد به من بگن   

نکنه اتفاقی بیفته نکنه بچم سقط بشه اینقدر ناراحتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم❤️❤️❤️خدانکنه!ایشالا که نی نی سلاااامت و سرحال دنیا میاد😘❤️به چیزای خوب فکر کن😊به بغل کردنش گرمای تنش بزرگ شدنش😍😍😍😍ی صدقه بده همشم آیت الکرسی بخون😘😍❤️نی نی سلااامته سلامته به امید خدا😊😊😊😊

اولا که تعبیرخواب شرایطی داره ثانیا شما باردارین وتوبارداری کابوس زیادمیشه اگه استرسی باشین مخصوصا اگه بازم دلتون آروم نیست صدقه بدین استغفارکنین یا عبارات هواپونوپو (متشکرم عاشقتم متاسفم منوببخش )روتکرارکنید هرکدومودوست دارین برای بقیه هم دعا کردن ارامش میاره

وقتى مدام دارى كابوس ميبينى تعبير نداره خوابتون براى ارامش دلتون صدقه بديد ❤️❤️

کابوسام همه عجیب و غریب بودن تا حالا چیزایی مثل اینکه جنگ شده و یا مثلا تو افریقا هستم زبونشونو نمیفهمم و اینا ولی این فرق داشت  

بله اون که شکی توش نیست ولی خدا حکمت هم داره نکنه علامت بود میخواست منو آماده کنه  اه از صبح ح ...

ن عزیزم خواب ی نوع رویاس ک احتمال واقعی بودنش خیلی کمه بعد خواب زمان نمیشناسه ممکنه تعبیر خوابت برا چند سال دیگه باشه البت اگه صحیح باشه لزوما انچه ما فکر میکنیم میتونه نباشه تو الان فکر بچه ای در صورتی ک ب خوابا نمی تونیم اطمینان کنیم  واقعیت ان چیزی ک تو ذهن ماهس باشه اهمیت نده مواظب خودت باش خدا از تموم این چیا بالاتره

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند