2777
2789

وقتایی ک با خودش هستی بشین پشت فرمون تا رانندگی تو ببینه ب مرور زمان بهت بده

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید نظرشو جلب کنی 

بهش اطمینان بده که بلدی و از مزایایه رانندگی خانما براش بگو 

البته اگه گذاشت سوار بشی کل کارایه بیرونو به عهده نگیری ها بعضی از خانم ها هم خرید میکنن هم کار خونه خب چرا واقعا؟

و از هزینه های جدید گواهینامه گرفتن😂😂😂

ان شاءالله که اعتماد میکنه

اگرم دیدی خیلی گیره بهش بگو چند جلسه ببرتت جاهای خلوت تا مطمئن شه که بلدی

ميگه بايد پشت پرايد بشيني چون باردار بودم و استراحت مطلق و بعدم زايمان يكم فاصله افتاده اونم ميگه او ...

ااا شوهر منم همينو ميگه يهو ازين رو ب اون رو شد با اينكه ي مدت ميشستم ماشينم براخودم خريده خودش ماشين داره الان ميگه ي پرايد بگيريم ي مدت بشين دستت راه بيفته منم قبول نكردم گفتم مگه ميشه س تا ماشين تو ي خونه جالبه مستاجرهم هستيم گفتم حاضرم ماشين منو بفروشي بعد ي پرايد بخر برام قبول نميكنه خودش خيلي دوستش داره نميدونم چجوري راضيش كنم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

خدا رحمت کنه پدرمو خودش رانندگی یادم داد گفت بابا رمز موفقیتت تو تصادفه بزن تا ترست بریزه فقط ادم نکش طرف موتورسوارم نرو 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خدا رحمت کنه پدرمو خودش رانندگی یادم داد گفت بابا رمز موفقیتت تو تصادفه بزن تا ترست بریزه فقط ادم نک ...

واقعا ك گل گفت مشكل اينجاس ك ميگه تا پرايد بگيرم جايي هم زديش عيب نداشته باشه با وضع دولتم كو حالا ك من ماشين بگيرم

واقعا ك گل گفت مشكل اينجاس ك ميگه تا پرايد بگيرم جايي هم زديش عيب نداشته باشه با وضع دولتم كو حالا ك ...

خب دیگه الان خرج ماشین بالاست واقعا ادم اذیت میشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام