2777
2789

سلام خانم هايي كه مرداد و شهريور در شيراز زايمان ميكنيد ميشه به منم تو انتخاب دكتر و بيمارستان و قيمت ها كمك كنيد ،من تهران بودم تو ماه هشت اومدم شيراز اما هنوز دكتري پيدا نكردم كه خيالم راحت بشه از بابت كارش و بيمارستان و هزينه 

ميشه ادرسشون يا شماره هم بدين همراه با نظراتون خيلي مرسي 

فعلا بچه بريج هست ،بيمه هم تامين اجتماعي 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکترم، دکتر هادی باقری هست، اردیبهشت زایمان می‌کنه...مطبش هم خیابون پوستچی، نبش اردیبهشت هست...شمارش هم تووو گوگل بزنید میاد

دکتر کساییان هم که دوستمون گفتن، زایمان زن پسرخالم رو تووی همون بیمارستان اردیبهشت انجام داد

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
عزيزم هزينه اتون چقدر شد ؟بيمه اتون چي بود ؟

من چهار سال پیش زایمان کردم. بیمه تکمیلی نداشتم 3 تومن شد. اگه زایمانت طبیعی هست برو بیمارستان دولتی مثل شوشتری یا مسلمین 

توکه رفتی شهر خالی شد ... مگر تو چند نفر بودی؟بابا
من دکترم، دکتر هادی باقری هست، اردیبهشت زایمان می‌کنه...مطبش هم خیابون پوستچی، نبش اردیبهشت هست...شم ...

دکتر باقری هم خیلی خوب هستن. بادکتر کساییان با هم کار میکننتو بیمارستان برای من هم مراقبتهای بعد از عمل ایشون بودن خوش اخلاق هستن 

توکه رفتی شهر خالی شد ... مگر تو چند نفر بودی؟بابا

اردیبهشت بیمارستان خصوصی هست، فکر کنم هزینه سزارین حدود ۴ یا ۵ تومن دربیاد(مطمئن نیستم و دقیق خبر ندارم)...نمیدونم بیمه معمولی قبول می‌کنه یا نه.....و چیزی که هست اکثر دکترای خوب شیراز همین بیمارستان اردیبهشت یا خصوصی های دیگه زایمان انجام میدن که گرون میشه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊