2777
2789
عنوان

دوستان کمک کنین

133 بازدید | 18 پست

ما تقریبا یه ماه میشه که با خانواده شوهر قهریم سر خواهر شوهرم که خیلی حرفای بدی به من زده مادرشوهرم طرفداریشو میکنه و شوهرم چون طرفداری منو کرده دیگه به اونم زنگ نمیزنن امروز شوهرم گفت دلم واسه مامانم تنگ شده بنظرتون چکار کنم؟

از یه طرفی هم جشن عقد دخترخاله شوهرمو انداختن خونه مادرشوهر من، اوناهم اصلا به ما نگفتن که بیاین و ما از خاله شوهرم شنیدیم منکه میگم نریم نظرشما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برين اونشب حداقل همسرت مادرشو ببينه ابرو داري هم كنين پيش فاميل..همسرت خوبه كه طرفداري كرده شما هم يه فورجه اي بدين 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

به نظرم به شوهرتون بگین فقط بخاطر تو میام و برید چون شوهرتون هم پشت شما هست. اما رابطه تون رو با خانواده شوهرتون سنگین حفظ کنید

دست دلم را به کسی سپرده ام که می دانم راه را بهتر از هر کسی می داند. خدایا تنهایم نگذار.
آره ولی مادرشوهرم اینا اصلا زنگ نزدن

اونا فقط خونه رو دراختیار گذاشتن.میزبان کس دیگه هست

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

عزیز من خب همون خاله شوهر صاحب مجلسه که دعوتتون کرده.نیازی به تماس مادر شوهرتون نیست

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
برين اونشب حداقل همسرت مادرشو ببينه ابرو داري هم كنين پيش فاميل..همسرت خوبه كه طرفداري كرده شما هم ي ...

کاری کردن که اونیکی عروسا هم نمیان یعنی جاری هام البته نمیدونم اینبار میان یا نه

آخه وقتی صاحب خونه منو محل نزاره چجوری برم تحمل کنم؟

کاری کردن که اونیکی عروسا هم نمیان یعنی جاری هام البته نمیدونم اینبار میان یا نه آخه وقتی صاحب خونه ...

اگر محل ندادن شمام محل نده.از جشن لذت ببر و خوش بگذرون.شوهرتم مامانش رو میبینه.بعدم خدارو چه دیدی شاید درست برخورد کردن

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
کاری کردن که اونیکی عروسا هم نمیان یعنی جاری هام البته نمیدونم اینبار میان یا نه آخه وقتی صاحب خونه ...

فقط بخاطر همسرت اگه ديدي محل نداد و خيلي سنگين بود حتما ب همسرت بگو و بهشم بگر ققط بخاطرش تحمل كردي و احترام گذاشتي رفتي 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

ولی اگر نرید ممکنه بقیه فامیل حق به مادرشوهرت اینا بدن و بگن شما بی محلی میکنید چون جشنی رو هم که مال کس دیگه ای بوده نرفتید

فقط بخاطر همسرت اگه ديدي محل نداد و خيلي سنگين بود حتما ب همسرت بگو و بهشم بگر ققط بخاطرش تحمل كردي ...

داداشم ماه رمضون مهمون دعوتشون کرده بود اومد اصلا به من محل نزاشت حتی به مامانم هم پشت کرد منم نمیخوام فکر کنن منتظر یه فرصت بودم که برم خونشون