2777
2789
عنوان

کیا از شوهراشون راضی ان..... ...... ......

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 49 پست
فقط چون کادو گرفت بیرون برد راضی هستی؟

کادو دادن یعنی بفکرتم برام مهمی دوست دارم

ادم همیشه به کسیکه دوستش داره و مهمه کادو میده.

همین کارای کوچیک شادیهای بزرگو درست میکنه

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروفایلتو یکم نگاه کردم داشتم هیپنوتیزم میشدم😂😂سرم گیج شد

شرمنده عزیزم.مقصر پرو فایل منه خودمم همینجوری گیج منگ شدم تو زندگیم

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
کادو دادن یعنی بفکرتم برام مهمی دوست دارم ادم همیشه به کسیکه دوستش داره و مهمه کادو میده. همین کار ...

خودش ج داد 

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان

خوشبخت باشی عزیزم و خدا سایه همسرتو واست  نگه داره منم شوهر خیلی خوبی دارم خداروشکر ده ساله ازدواج کردیم بدی ازش ندیدم

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

سوالت خيلي كليه 

الان يسري دعواشون شده ميان ميگن ناراضي هستيم يسري كادو گرفتن و در حال حاضر شادن ميگن ما خيلي خوشبختيم

بعضيا لحظه اي نظر ميدن و نظر درستشون نيست

بعد هم كه سطح توقع ها فرق داره يكي همين كه شوهرش دست بزن نداره و بهش پول بده راضيه يكي نه بيشتر از اينا ميخواد احترام و ارزش ميخواد و ..... خلاصه در كل زندگي زن و شوهري اگه مشكل بزرگي نباشه ميشه تحمل كرد يه ورزش خوبي و يه روزش دعوا 😂

بستگي به سطح توقع هر كي داره  شوهر منم آدم خوبي و تقريبا مثل شماست زندگيمون با اين تفاوت كه ما ...

خداروشکر که از زندگیت راضی هستی بخدا خیلی خوشحال میشم وقتی میبینم از زندگيتون راضی هستین واز خداميخام همه شماها همیشه و هرجا از زندگيتون راضی باشین آميييييييييين.....

اون تعهد اصل کاری که باشه همیشه همینطور میمونه.من و شوهرم الان هم رو می زنیم به قصد کشت😂😂😂 ده دقی ...

جدی همو میزنید؟؟چ باحالید شماها خخخ من و شوهرم با صدای بلند باهم حرف نزدیم انقد مثبتیم

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
کادو دادن یعنی بفکرتم برام مهمی دوست دارم ادم همیشه به کسیکه دوستش داره و مهمه کادو میده. همین کار ...

البته كه خوبه و عاليه 

أما دليل خوب بودن نيست 

خيلي از آقايون زود به زود كادو ميدن اما به زنشون خيانت كردن 

كم اين چيزا رو نشنيديم 

يكي هم ممكنه كادو نده اما زنشو خيلي دوست داشته باشه 

رو اين چيزا نميشه زياد حساب كرد 

بخاطر همين ميگم سطح فكر و توقع خانما با هم متفاوته 

البته كه خوبه و عاليه  أما دليل خوب بودن نيست  خيلي از آقايون زود به زود كادو ميدن اما ب ...

من منظورم زندگیهایی هست که زن طرفشو میشناسه و میدونه چیکارست.

هیچوقت ماه پشت ابر نمیمونه.در طولانی مدت 

جدی همو میزنید؟؟چ باحالید شماها خخخ من و شوهرم با صدای بلند باهم حرف نزدیم انقد مثبتیم

آره واقعا گاهی پیش اومده.البته میدونم درست نیست.افتخار نمیکنم به کارم ولی همیشه یک یک مساوی هستیم.😂😂ولی خداییش بیشتر از یه ساعت نشده قهر باشیم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
البته كه خوبه و عاليه  أما دليل خوب بودن نيست  خيلي از آقايون زود به زود كادو ميدن اما ب ...

برا منی که بعد هفت سال تاحدود زیاد شوهرمو میشناسم کادو دادنش خیلی به دلم میشینه و نشانه احترام و دوست داشتن.اگه نده هم برام مهم نیست چون ثابت کرده.

البته که هیچکس از فردای خودش و زندگیش خبر نداره.

آره واقعا گاهی پیش اومده.البته میدونم درست نیست.افتخار نمیکنم به کارم ولی همیشه یک یک مساوی هستیم.😂 ...

خب دیگه وقتی بچه اومد نباید همو بزنیدا تا بچه نیست تا میخورید همو بزنید