2777
2789
عنوان

عروسی داداشمه کدوم پیرهن قشنگ تره؟

697 بازدید | 46 پست

سلام خانما لطفا کمکم کنید خیلی حالم گرفته و اعصابم خورد شده ،یکماه دیگه عروسی داداشمه سه هفته ی پیش یه پیرهن انتخاب کردم خیلی مدلش به دلم بود و رنگش عالی بود بزرگ ترین سایزی که داشت رو پوشیدم اندازم بود اما چون باردارم و من برای مرداد میخواستمش ترسیدم اگه الان بیارمش سایزم عوض شه و بمونه رو دستم ،حالا امروز تمومش کرده و دیگه اون رنگ یاسی رو نمیاره،اما همون مدل رو رنگ زرشکی اش رو دو سه روز دیگه سایزم رو میاره،حالا بنظرتون زرشکی اش بهتره یا یاسی که تموم کرد؟بنظر شما زرشکی رو بیارم؟

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که ندیدیم مدلشو 

ولی رنگ زرشکی هم قشنگه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یاسی ندوست 

ندید میگم زرشکی قشنگتره

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔