2777
2789

دوستان سلام 

از عضو شدنم‌زیاد نمیگذره ولی میخوام اعتراف کنم که هم وقتم‌رو زیاد میگیره با اینکه اصلا زیاد اهل گوشی نبودم البته دومی بیشتر اذیتم میکنه و اون اینکه خیلی انرژی منفی هست تو جمع 

به خدا ناخواسته رو آدم تاثیر میزاره انقدر تاپیک خیانت و دعوای زن و شوهری و کتک کاری هست که نگو البته میدونم کسایی که این موضوعات رو مطرح میکنن احتیاج به درد و دل دارن و میخوان سبک شن 

ولی اگر موافقید بیاید بعضی وقتا هم به هم انرژی مثبت بدیم از خوبی و قشنگی های زندگیمون تعریف کنیم البته پز ندیماااااا 

بیایم از تجربیاتمون که تونستیم باهاش مشکلاتمون رو حل کنیم بگیم از کارای مثبتی که انجام دادیم از چیزایی که با تلاش به دست آوردیم و الان بابتش شکرگزاریم همدیگرو به تلاش آرامش صبوری و خیلی چیزای خوب دیگه دعوت کنیم بزاریم وقتی میایم نی نی سایت حالمون خوب شه و برگردیم 

اره منم توی این یکسال دیگه چشمام داره کورمونی میگیره 

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

منم تازه عضو شدم تاپیک های  خیانت رو که دیدم شوکه شدم و دلم خیلی گرفت واقعا از ازدواج کردن ترسیدم😥😥☹️

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تازه عضو شدم تاپیک های  خیانت رو که دیدم شوکه شدم و دلم خیلی گرفت واقعا از ازدواج کردن ترسی ...

من ناخواسته  رفتارم داره با شوهرم عضو میشه همش تاثیر منفی گرفتم با اینکه انقدر سعی میکنم روم تاثیر نزاره ولی با این چیزا که میخونم احساس میکنم انگار همه ی مردا شبیه همن 

بماند که من چقدر از شوهرم راضیم دیگه اون بنده خدایی که یکم مشکل داره ببین چقدر روش تاثیر منفی میزاره یا اون بنده خدایی که یکم شکاکه 

من ناخواسته  رفتارم داره با شوهرم عضو میشه همش تاثیر منفی گرفتم با اینکه انقدر سعی میکنم روم تا ...

درسته واقعا آدم بدبین میشه 

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

بزارید اول از خودم شروع کنم یه تجربه ی خوب تو زندگی مشترکم 

من خیلی تنهام و اصلا مورد حمایت خانواده ام نیستم مثلا برای کمک زایمانم یا مثلا الان که دوتا بچه کوچیک دارم و هیچ کس و هیچ جایی رو ندارم که این دوتا فرشته ام رو بزارم یه ساعت برم به کارم برسم از نظر بدنی هم میشه گفت متوسط رو به پایینم زود خسته میشم و تواناییم کمه واسه کار خونه و اینا 

برای همین از شوهرم مچ گیری مثبت کردم اخه ما زنا عادت داریم فقط مچ گیری منفی کنیم مثلا اگر شوهرم تو کار خونه کمک کنه و سهوا اشتباهی ازش سربزنه فوری میکوبیم تو سرش و میگیم بیا اینم از کار کردنت اما من کلا شوهرم از اول اهل کمک تو کار خونه بود خداییش ولی منم با مچ گیری مثبتی که کردم بیشتر تشویقش کردم الان به جایی رسیدیم که هم من انرژیم میمونه که به خودش و بچه هامون برسم هم خودش از اینکه کمک میکنه و نقشی داره خوشحاله