2777
2789
عنوان

علائم خوب شدن بخیه زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 108830 بازدید | 19 پست
منم الان بیست روزه زایمان کردم درد زیاد داشتم تا ده روز اصلا نمیتونستم بشینم بخیه هامم زیاد بود  ...

ینی روز پانزدهم همه بخیه هاتون افتادن?

و هنوز درد دارین?

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من ده روز زایمان طبیعی کردم . دوروز پیش یه بخیه همونجور که گره داشت افتاد مگه نمیگن جذبیه؟ بعد امروز تو آینه نگاه کردم انگار اصن بخیه نبود باز بود خیلی نگرانم فک کنم بخیه هام پاره شده افتاده بخاطر شیر دادن بچه باید مینشستم فک کنم به همین خاطره فشار اومده بخیه ها کنده شده، نه؟؟؟؟؟ 

سلام من ده روز زایمان طبیعی کردم . دوروز پیش یه بخیه همونجور که گره داشت افتاد مگه نمیگن جذبیه؟ بعد ...

بخیه هاتو با سشوار خشک میکردی?

اگه با سرم شستشو میدی یا سشوار و چراغ مطالعه طبیعیه ک الان بیوفته بازم ی دکتر برو معاینه کنه 

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد

مال من خیلی دیر افتاد چون خیلی بخیه خورده بودم منم اولش فک کردم دارن باز میشن ولی باز نمیشن نخ بخیه ها میوفته اگ خارش داری و یکم سوزش ینی طبیعیه اگ خیلی درد داری برو دکتر شاید باز شدن