2777
2789
عنوان

خانم های خشگل و اهل آرایش لطفا یه لحطه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 21 پست
دقیق یادم نیست  ازیناک یکم براقه برا زیر چشم و بالای گونه و رو پیشونی اینا

اسم اصلیش شاینه.بهش گاهی هایلایترم میگن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شکلیه کار باهاش راحته با پد فیدش کن.

حتما میرم میخرم.آخر کانتور که میگه باید پنکیک بزنین.چه پنکیکی بزنم؟محو نمیشه تیره و روشنیا؟اصلا لازمه؟

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

حتما میرم میخرم.آخر کانتور که میگه باید پنکیک بزنین.چه پنکیکی بزنم؟محو نمیشه تیره و روشنیا؟اصلا لازم ...

اصلا پنکیک رو ول کن چون اونم باید چند رنگ بگیری من ک استفاده ندارم اصلا .پرایمر بگیر کرم پودر با قلم کانتور و پد و شاین و در نهایت فیکساتور ک خودمم با همین تافت صورت فیکس میکنم خخخ از دور اسپری میکنم رو صورت

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
قبلنا انگار داشتم میزدم زیر ابروم.حالت براق داره؟

بله براقه هم جنسی هم داره هم مایع هم پالتی پودری هم حالت رژی شکل.با قلم باد بزنی هم باید بزنی اگه براش ساده داری با ی سنجاق مشکی بزن زیر مثل باد بزن باز شه

اصلا پنکیک رو ول کن چون اونم باید چند رنگ بگیری من ک استفاده ندارم اصلا .پرایمر بگیر کرم پودر با قلم ...

مرسی عزیزم .خیلی کمک کردی.فقط کرم پودرشو دارم .چقد باید خرید کنم😁

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........