2777
2789

سوختن و ساختن بارداری همینه دیگه

به دکترت بگو دمیترون بهت میده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پودر زنجبیل استفاده کردم. 

لیمو میمکم..کم کم..بهتر میشم..

ولی دیگه کفری شدم..دکتر برام دمیترون نوشت😂

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

اي جان نگران نباش هوكاريم كني باز تهوع هست ببين بادوم شور بزار بالا سرت صبح كه بيدار شدي بادون بخور غذاي نوني. ياد بخور  موقع ناهار وشام قبلش اب نخور يا اصن موقع خوردن وسطشم اب نخور تشنه هم باشي صبر كن بعد نيم ساعت اب بخور  اب انار تهوع منو كم ميكرد  غذاي نوني تهوعمو خيلي كم ميكرد  چيزاي شور بخور 

زنجبیل ضرر نداره گرمه و تند 

نه..چای زنجبیل میتونی بخوری..

یا پودرشو تو غذا بریز..

یا بسکوییت زنجبیلی بخور..

مشکلی نداره.

میگن سیرابی هم خوبه.برا تهوع

میخوام بگم شوهرم بگیره. مادرشوهرم درست کنه😋

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
دمیترون چطوره خوبت کرد 

امروز برام.نوشته..

گفت هر وقت حالت تهوع داشتی بخور.

من بیشتر صبحا درگیر بودم...

بعدش خوب میشم. البته من شربت آبلیمو خیلی.کمک کرد و اینکه..تعداد وعده های غذایی مو بیشتر کردم. 

سمگین نخور...کم کم بخوری بهتره.