یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اره .نظر میدی .میان ریپلای میکنن اخرسرم بهت توهین میکنن .یکی گذاشته بود قدم 164 هست شوهرم میگه کوتاهی زنای فامیل قد بلندن .گفتم به شوهرت بگو قدم خیلیم خوبه حتما که نباید تیر برق میشدم یا بگو ببخشید که زرافه نشدم .اصلا من توهین به قد بلندا نکردم که . بخدا اصلا تو این فاز نبودم .بعدیکی اومده هرچی لایقع خودشه باره من میکنه میگه برا بچت نگرانم بی فرهنگیو بی شعوریو .منم جوابشو دادم میگه بی فرهنگی. خودش اول شروع میکنه بعدم ناراحت میشه جواب میدی. من خودم قدبلندم نمیام توهین کنم که.اصلا من ب قد بلندا کاری نداشتم که
مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍