2777
2789
عنوان

بای بای نی نی سایت

724 بازدید | 45 پست

دوستان اگه خوبی یا بدی دیدین حلال کنین. حوصله بعضی از ادمای اینجارو ندارم .من رفتم.امیدوارم به هرچی میخواین برسین همتون .خداحافظ همگی

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای بری؟ 

از کسی ناراحت شدی ؟ بگو

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
چرا میخوای بری؟  از کسی ناراحت شدی ؟ بگو

اره .نظر میدی .میان ریپلای میکنن اخرسرم بهت توهین میکنن .یکی گذاشته بود قدم 164 هست شوهرم میگه کوتاهی زنای فامیل قد بلندن .گفتم به شوهرت بگو قدم خیلیم خوبه حتما که نباید تیر برق میشدم یا بگو ببخشید که زرافه نشدم .اصلا من توهین به قد بلندا نکردم که . بخدا اصلا تو این فاز نبودم .بعدیکی  اومده هرچی لایقع خودشه باره من میکنه میگه برا بچت نگرانم بی فرهنگیو بی شعوریو .منم جوابشو دادم میگه بی فرهنگی. خودش اول شروع میکنه بعدم ناراحت میشه جواب میدی. من خودم قدبلندم نمیام توهین کنم که.اصلا من ب قد بلندا کاری نداشتم که

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
چه زود خسته شدی و رفتی 

اخه رو مخ میرن

اره .نظر میدی .میان ریپلای میکنن اخرسرم بهت توهین میکنن .یکی گذاشته بود قدم 164 هست شوهرم میگه کوتاه ...

بضیا فقط میان ک انتقاد کنن از بقیه و دعوا راه بندازن ،اهمیت ندید 😊

اینجا ادمای خوبم زیاده ک کمک کنن و تیکه و متلک بار کسی نکنن

💜لاتَخَفْ و لاتَحْزَنْ إنّا مُنَجّوکَ💜                        نترس و غمگین نباش،ما تورا نجات میدهیم💕