setayeshmn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 56 عنوان بارداری فوری 333 بازدید | 36 پست توروخدا بگید چطوری خیلی زود باردار شم،البته دختر میخوام بشه حتما. 1397/04/17 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الmیرa عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 398 منم میخوام زود باردار بشم چن ماهه اقدامم ولی نشدع. جنسیتش هممهم نیس ادمــارو از روی ظــاهــرقــضــاوتــ نــکــنــیــد❌✖مـــشــکــل ایــنــجــاســتــ کــه نــصــفــ ایــنــای کـه خــدا رو قــبــول دارن... خــداقــبــولــشــون نــداره... ✔🙄😏
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 چند سالتونه؟ چند وقته اقدامین؟ ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
عسل73 عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 6555 منم نزديك يه ساله براي بارداري دومم اقدام كردم نشده هنوز خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨👩👧👦💕
الmیرa عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 398 برو دکتر من پیش ماما میرم اصلا هیچی نمیده ادمــارو از روی ظــاهــرقــضــاوتــ نــکــنــیــد❌✖مـــشــکــل ایــنــجــاســتــ کــه نــصــفــ ایــنــای کـه خــدا رو قــبــول دارن... خــداقــبــولــشــون نــداره... ✔🙄😏
shideh_mami عضویت: 1395/05/01 تعداد پست: 7296 يكي دو هفته قرص كلسيم بخوريد ارضا نشو خودت سردي و لبنيات بخوريد كلا سرد باشيد و روزاشوًتو نت ببين كي دختره راهنمايي كرده همه شبا اون ماه و رابطه داشته باشيد يه ماهه بشه ....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
setayeshmn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 56 چند سالتونه؟ چند وقته اقدامین؟ 28سالمه.دوماه اقدام کردم بعد سه ماه ولش کردم دوباره الان تو ماه دوم اقدامم
setayeshmn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 56 منم نزديك يه ساله براي بارداري دومم اقدام كردم نشده هنوز انشاالله به زودی خبر خوب مامان شدنتون رو بدید بهمون
الmیرa عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 398 يكي دو هفته قرص كلسيم بخوريد ارضا نشو خودت سردي و لبنيات بخوريد كلا سرد باشيد و روزاشوًتو نت ب ... قرص کلسیم عوارضنداره سرخود استفاده کنی؟بعداین برا دختر دار شدنه؟ ادمــارو از روی ظــاهــرقــضــاوتــ نــکــنــیــد❌✖مـــشــکــل ایــنــجــاســتــ کــه نــصــفــ ایــنــای کـه خــدا رو قــبــول دارن... خــداقــبــولــشــون نــداره... ✔🙄😏
تختخواب عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1430 ماما نه دکتر اگه پریودات نامنظم هس یا تنبلی تخمدان داری بهت امپول میده بارداری میشی دعام کنیدمامان شم 😚😚😚
setayeshmn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 56 يكي دو هفته قرص كلسيم بخوريد ارضا نشو خودت سردي و لبنيات بخوريد كلا سرد باشيد و روزاشوًتو نت ب ... همه این کارارو کردم تو این دوماه
تختخواب عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1430 من پنجشنبه میرم سونوبرا اندازه فلیکول هام دعا کنید خوب باشه دعام کنیدمامان شم 😚😚😚
الmیرa عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 398 ماما نه دکتر اگه پریودات نامنظم هس یا تنبلی تخمدان داری بهت امپول میده بارداری میشی پریودام چنوقته منظم شده. ی بار سونو دادم چیزی نگفت راجب تنبلی و اینا.. ادمــارو از روی ظــاهــرقــضــاوتــ نــکــنــیــد❌✖مـــشــکــل ایــنــجــاســتــ کــه نــصــفــ ایــنــای کـه خــدا رو قــبــول دارن... خــداقــبــولــشــون نــداره... ✔🙄😏